реклама

реклама

13 квітня майже півсотні працівників ДПА в Черкаській області, ДПІ у м. Черкаси та ДПІ у Черкаському районі на чолі з головним очільником податкової служби області Петром Хукаленком приїхали на територію Свидівського лісництва Черкаського району, але не для того, щоб збирати податки, а щоб допомогти природі. На території лісництва податківці висадили власний сосновий ліс.

Перед початком роботи Петро Хукаленко наголосив, що до свята Великодня в українців прийнято готуватись заздалегідь – наводити порядки у власних оселях та біля них.

– Мною було прийняте рішення не просто прибрати територію. Ми прагнемо, щоб наше підростаюче покоління дихало свіжим повітрям, мало змогу відпочивати та насолоджуватись дарами лісу з нашими онуками та правнуками, – наголосив головний податківець області. – Саме тому податківці засадять цей гектар лісу саджанцями сосни. Сподіваюсь, проведення таких акцій стане доброю традицією для податківців Черкащини, а наші нащадки з гордістю її продовжать у майбутньому.

Відтепер «податковий ліс» площею в один гектар зростатиме разом із підростаючим поколінням Черкащини, інформує прес-служба ДПА в області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100