реклама

реклама

15 квітня у Черкасах закінчується опалювальний сезон. Усі заклади та житлові будинки будуть відключені від подачі тепла, але і надалі забезпечуватимуться гарячим водопостачанням. Основне навантаження візьме на себе Черкаська ТЕЦ. Необхідність опалення у медичних закладах та дитячих садочках розглядатиметься в індивідуальному порядку за їхнім звернення, повідомляє прес-служба МВК.

– Цей опалювальний сезон пройшов дуже успішно, – розповідає в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу міськвиконкому Василь Старіков. – Скарг від жителів, порівняно із попередніми періодами, можна сказати, практично не було. Нам вперше вдалось відрегулювати теплові системи, збалансувати потоки та вирівняти тиск так, що навіть у будинках, які замикають мережу, було тепло.

Протягом опалювального сезону не було жодного великого пориву тепломережі, проводились лише профілактичні ремонтні роботи. В результаті – відключення опалення тривало не більше доби.

У міжопалювальний сезон комунальники інтенсивно готуватимуться до наступного.

– Десь із середини травня знову проводитимемо серії гідравлічних випробувань, аби виявити найненадійніші місця в трубах, виконуватимемо ремонтні роботи, СУБи промиватимуть внутрішньобудинкові системи опалення, які цього потребують, – зазначає Василь Старіков.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Шамрай 14.04.2011 17:19
А в готелі Черкаси опалювальнмй сезон закінчився 15 березня.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100