реклама

реклама

Інформація про те, що екс-президент України Леонід Кучма знайшов собі нового адвоката – Сергія Ульянова, який є партнером юридичної фірми «Радник і партнери», головою відділення Асоціації юристів України в Черкаській області, облетіла сьогодні інтернет. Насправді ж це повідомлення лише наполовину правдиве.

Як повідомив «Прочерку» сам Сергій Ульянов, очевидно, другий адвокат, якого знайшов Леонід Кучма, просто однофамілець черкащанина…

– Інформація помилкова. Це просто мій однофамілець. Я ж працюю в Черкасах, – сказав «Прочерку» Сергій Ульянов (на фото).

Дуже здивувала інформація, яку подали про Сергія Ульянова всеукраїнські ЗМІ і його кума Євгена Балакіна.

– Ще одна неточність наступна – Сергій Ульянов зараз не є головою відділення Асоціації юристів України в Черкаській області. Він склав свої повноваження. А по Асоціації визначив контактною особою мене. Зараз Асоціація перебуває в стадії реорганізації. Плануємо обирати нового голову обласного відділення Асоціації, – розповів «Прочерку» Євген Балакін.

Нагадаємо, що 11 квітня від інфаркту помер один із адвокатів Кучми Михайло Кисилевич. Леоніда Кучму звинувачують у перевищенні влади, дачі незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100