реклама

реклама

У рамках місячника з благоустрою та озеленення у Черкасах 16 квітня пройде загальноміський суботник. Влада планує залучити до суботника якомого більше людей. Також суботнього дня на вулиці міста, у паркові зони та лісосмуги вийдуть працівники різноманітних державних установ, управлінь та відділів облдержадміністрації, міськвиконкому.

Зокрема, чиновники мерії прибиратимуть від сміття лісопаркову зону між вул. Я. Галана та обласною лікарнею.

– Запрошую усіх 16 квітня приєднатись до громади міста та взяти участь у суботнику. Уже багато роботи виконали комунальники, але після зими досить складно разово усе прибрати, прибирання окремих територій потребує допомоги, зокрема парків, скверів, прибережної смуги. Прошу також кожного навести лад біля своєї домівки, — говорить Сергій Одарич.

Тих, хто виявляє бажання долучитися до загальноміського суботника, мерія запрошує у «Соснівку». Збір о 9-00 біля магазину «Лісовий». За словами начальника відділу екології та раціонального природокористування Володимира Гусаченка, від сміття прибиратимуть територію від вул. Дахнівської до Дніпра. Мерія забезпечить усіх бажаючих пакетами для сміття та рукавичками.

Крім того, цього дня в парку «Перемога» керівництво мерії, облдержадміністрації, учні черкаських шкіл та ветерани висадять березову алею на честь Героїв Радянського союзу, які визволяли чи жили у Черкасах.

Між тим деякі навчальні заклади вже провели суботники. Приміром, учні школи № 26 прибрали сквер біля пологового будинку, школярі із ЗОШ № 7 – Лісову просіку, Комерційний технікум – вул. Смілянську біля мосту. Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 NazarStodola 15.04.2011 10:13
"То бєрьозка, то рябінка, куст ракіти над рєкой..."
Нічого не розумію: прем"єр сказав городи копати, картоплю-цибульку саджати, а вони - бєрьозкі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100