реклама

реклама

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов під час зустрічі з міністром громадської безпеки Ізраїлю та міністром закордонних справ цієї країни відзначив позитивні результати спільної роботи щодо забезпечення охорони громадського порядку під час щорічного святкування у місті Умань Рош-Га-Шана (нового року за іудейським календарем).

На цей масовий захід щорічно до України прибувають десятки тисяч паломників з понад 20-ти країн світу, повідомляють у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України.

У зв’язку з цим, у рамках візиту Анатолія Могильова до Ізраїлю були досягнуті домовленості про збільшення кількості представників ізраїльської поліції, які у період святкування прибувають до України для координації спільних дій з українською міліцію по забезпеченню громадського порядку.

Як зауважив Анатолій Могильов, необхідно посилити співробітництво у правоохоронній сфері після введення безвізового режиму поїздок громадян України та Ізраїлю. Збільшення кількості туристів, без сумніву, разом з може принести збільшення кількості порушень громадського порядку та потенційних нелегальних працівників. Наразі, за словами Анатолія Могильова, не спостерігається зростання кількості таких правопорушень, однак до такого розвитку подій необхідно бути готовим.

Результатом діалогу стало підписання Протоколу про співробітництво між МВС України та Міністерством громадської безпеки Держави Ізраїль на 2012-2013 роки. Цим документом передбачено спільне вирішення багатьох завдань у різних сферах боротьби зі злочинністю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100