Громаду Черкас після перегляду публікації на сайті «Прочерк» про маєток народного депутата Володимира Олійника стурбувала не так ошатність самого будинку, як песик на одному із фото, що лежав непорушно.


Нагадаємо, що собака лежала посеред кімнати в чомусь, що нагадувало сумку, не рухалась і не реагувала на гукання черкаських активістів.

Прагнучи з’ясувати, як допомогти песику, ми звернули до товариства захисту тварин «Друг». Там «Прочерку» диспетчер Ольга Абукаре відрізала: «Це хазайська собака, ми нічим допомогти не можемо».

– Пес знаходиться на закритій території. Я ж думаю, що там не тільки собака в домі Олійника знаходиться. Там же гроші лежать... Там є людина, яка відповідає за будинок. Дача Олійника не схожа на недоглянуту. Повірте мені. Якщо дача хоч день стоятиме без догляду, туди залізуть мародери. А туди чомусь ніхто досі не заліз. Тому в тому, що пес там сам, я сумніваюсь, – запевнила Ольга Олександрівна.

На зауваження журналіста, що за час, поки активісти знаходилися на території дачі, до них ніхто не вийшов, зоозахисниця порадила: «Хочете – займайтеся».

– Собаку ми заберемо, на лікування абощо. Займайтесь. У нас немає фінансів і часу, щоб разом із міліцією зламувати двері на дачі Олійника, шукати собаку. У місті – мільйон собак. Вівчарка чи не вівчарка – вони всі однакові, – зауважила захисниця тварин.

реклама

Коментарі  

 
+1 #11 Макс 27.02.2014 15:57
Захисниця тварин мабуть знає, що син Олійника очолює прокуратуру Черкаського району. Тому вона така "юридично грамотна" - боїться. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Вика 27.02.2014 14:33
Вы сумасшедшие???? пир во время чумы?чего привязались к собаке?сами хуже собак.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 будячок 27.02.2014 13:01
у новинах на відео показували будинок Олійника, назвали породу собачки (не розбираюсь) чіхуахуа, і в одному з вітражів дверей собачка живенько працювала носиком і виляла хвостиком... УРРЯЯЯЯ!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Іра Васюра 27.02.2014 12:54
я там також була і на грукання собака голову піднімала, хоча і мала дійсно вигляд не дуже здоровий. Сусіди казали, що там є доглядальниця, яка просто злякалась активістів і зачинилась в будинку, тож за собакою слідкувати є кому, я впевнена. На місці активісти вирішили ніякого майна не чіпати і поїхали, а тепер хочете під танки кинути зоозахисників і зробити їх винними у бездіяльності? не потрібно так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #7 Ира 27.02.2014 12:45
тоесть майдановцы не решились двери взломать, чтобы спасти собаку и в этом виноваты зоозащитники? интересно девки пляшут.. откуда у общественной организации по защите животных может быть право на взлом частной территории? Собаке помогут, если ее привезут, что вы еще хотели услышать? из ничего раздуваете сенсацию
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #6 незнайка 27.02.2014 12:39
Все понятно Без бюджетных денег можна только по-собачачому активистам отвечать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Давайте уже думать 27.02.2014 12:35
я фігею від наших активістів, скільки ви на себе берете, попустіться трішки!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Дід Трохим 27.02.2014 12:14
Собачку канєшно жалко. Ну я б більше хотів занятися її хазяїном.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #3 Скажіть 27.02.2014 12:06
А в чому не права захисниця тварин? Вона що має лазити по чужих домівках і шукати там тварин, яких треба лікувати?! :eek: Якщо активісти хочуть взяти на себе відповідальніст ь, вони самі мають туди залізти, забрати тварину і привезти її на лікування. А то вони хочуть чужими руками здійснити кримінально каране діяння, а самі залишитись "чистими".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 стабилизец 27.02.2014 11:54
Вот и уголовное дело против Оленя нарисовалось - жестокое обращение с животными. Можно взламывать, осматривать, - все как полагается. Однако, если дом зарегистрирован на прокурора Руслана, под статью попадает он :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100