реклама

реклама

Фото "Прочерку"

Фото "Прочерку"

Новий начальник УМВС України в Черкаській області Леонід Бойко закликає ДАІшників на місцях патрулювати дороги разом з активістами від громадськості. Про це він сказав сьогодні під час наради з керівниками районних підрозділів ДАІ, інформує кореспондент «Прочерку».

– Мені казали, що ДАІ фактично не здійснює патрулювання з громадськістю! то зв’яжіться з активістами, щоб не було такого, як при попередньому режимі, – сказав Бойко. – Зв’яжіться з активістамИ, складіть графік чергувань, беріть прапори І тоді буде довіра до міліції! І буде імідж міліції підніматися. Треба бути з народом України і з черкащанами!

Бойко також закликав ДАІшників дбати за імідж структури та не брати хабарів.

– Якщо я, не доведи Господи, дізнаюся, що хтось з начальників ДАІ братиме хабарі, я вас зразу звільню! Звільню за 24 години! Те ж саме стосується тих, хто любить пити. У нас немає «сухого закону» в державі, проте на роботі треба виконувати свої обов’язки, а не пити. Коу хочеться, то йдіть на гражданку і пийте, – строго сказав на нараді Леонід Бойко.

Окремо він звернув увагу на уманську роту, зауваживши, що до неї треба взагалі окремий підхід, бо там «немов організована злочинність».

Нагадаємо, що сьогодні наказом начальника УМВС України в Черкаській області Леоніда Бойка на посаду тимчасово виконуючого начальника Управління ДАІ в Черкаській області призначено Віталія Стрія.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #5 Микола із Звенигородки 28.02.2014 00:21
Леонід,потрібно звільнити Конячу Голову,яка керує Звенигородським РВУМВС і кришує.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Marta 27.02.2014 22:47
САМООБОРОНЦЯ НА КОЖЕН ПОСТ,ЗА МІСЯЦЬ ТВЕРЕЗОГО ЖИТТЯ НА ОДНУ ЗАРПЛАТУ,ВОНИ ТИХО ПОЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ...Поставимо камери і буде спокій.(от тільки як з камер мзду брати?)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 сержант 27.02.2014 20:38
Для мента не пить, хабарі не брать....а як же тоді жить? Чого ж тоді в ту міліцію йти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Черкаський люд 27.02.2014 19:37
Із ДАІ треба чинити , як у Грузії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Надоело враньё 27.02.2014 19:05
"Якщо я, не доведи Господи, дізнаюся, що хтось з начальників ДАІ братиме хабарі, я вас зразу звільню!" :lol: Ах ти бозецьки!))))) Хто б казав! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100