реклама

реклама

Вертолітний майданчик, який розміщений поблизу Канева, увійшов в обов’язкову програму для тих, хто їздив у шевченківські дні на Чернечу гору, — йдеться в сюжеті ТСН.

Традиційна панахида, сумні пісні від бандуриста, прапори із зображенням Шевченка у ролі супермена від художника із Автомайдану — так люди другий день йшли на Чернечу гору за покликом серця. Українці нескінченним потоком несли квіти, молилися і дивувалися, що перші особи держави за два дні не знайшли часу приїхати сюди. Учора вранці був міністр культури, але його мало хто бачив.

Поклонившись на Чернечій горі люди йшли далі, аби повитріщатися на вертолітний майданчик, котрий був збудований півтора роки тому для «палких шанувальників» Шевченка. Його вартість — 90 мільйонів гривень. Охорона стояла навіть на городі в місцевих жителів, коли Янукович прибував до Канева вертольотом. Охоронці вертолітного майданчику кажуть, що нині зазіхань на обʼєкт не було.

Зауважимо, що на реконструкцію музею Шевченківського національного заповідника витрачено стільки ж коштів, скільки на будівництво вертолітного майданчика.


реклама

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 11.03.2014 17:24
Какая часть стоимости майданчика профинансирован а из областного бюджета? Депутаты облрады нипричем а люди в негазифицирован ных селах вымирают Денег на газификацию нет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100