реклама

реклама

Протипожежний стан більше 400 релігійних об'єктів Черкащини перевірено співробітниками МНС, інформує прес-служба відомства.

В ході перевірок інспектори в першу чергу звертають увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, справність електропроводки та стан евакуаційних виходів. Під час перевірки проводяться протипожежні інструктажі та порядок першочергових дій в разі пожежі чи іншої надзвичайної події. Прихожанам роздають листівки із правилами пожежної безпеки. Під час проповідей наголошується на правилах безпеки у побуті.

cerkv2
Водночас пожежі на релігійних об'єктах не дивина. Так, через необережне поводження з вогнем горіла церква у селі Суботів Чигиринського району. З аналогічних причин виникла пожежа церкви і у селі Молодецьке Маньківського району. У двох випадках завдяки  втручанню рятувальників загорання було вчасно ліквідовано з мінімальними збитками.

cerkv1

На час святкових заходів, пов'язаних із відправленням релігійних обрядів Великодня, рятувальні підрозділи будуть переведені на посилений варіант несення служби. В кожній церкві у Пасхальну ніч буде чергувати фахівець МНС.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100