реклама

реклама

20 квітня суддя Соснівського районного суду Ірина Мельник скасувала свою ж ухвалу, за якою фактично припинялася виплата соціальної допомоги у Черкасах. Тож, за словами керуючого справами міськвиконкому Миколи Кудрявцева, днями мерія зможе профінансувати не лише соціальні виплати, які були заблоковані рішенням суду, але й виплатити заробітну плату працівникам виконкомів Соснівської та Придніпровської районних рад. Усі підготовчі дії для здійснення проплат уже підготовлені, тому вже завтра працівники райрад зможуть отримати кошти.

Лист міського голови Черкас «громадянину Душку Юрію Івановичу». Майже такий самий лист написав мер і Віктору Дубині

Лист міського голови Черкас «громадянину Душку Юрію Івановичу». Майже такий самий лист написав мер і Віктору Дубині

Нагадаємо, що через ухвалу Соснівського районного суду з цього тижня фактично призупинялися виплати соціальних допомог в обласному центрі. Зокрема, кошти могли б не надійти сім’ям, в яких проживають інваліди, дітям-сиротам, за пільгами, компенсаціями, субсидіями та інше. Більше того, цією ухвалю припинялася виплата заробітних плат працівникам обох районних рад.

—    Найцікавіше, що сьогодні під час розгляду справи у суді Придніпровська районна рада підтримала наше клопотання про скасування попередньої ухвали суду. Натомість представники Соснівської наполягали залишити в силі попереднє рішення суду. Для нас така позиція є дивною. Оскільки паралельно з невиплатою соціальних допомог працівники Соснівської районної ради залишилися б без авансів і зарплат. То де ж логіка у діях представників Соснівської районної ради? — питає Микола Кудрявцев.

Крім того, напередодні – 19 квітня керівники Соснівської та Придніпровської районних рад звернулися до губернатора області та прокурора. Вони звинуватили мерію у зриві фінансування заробітних плат. У своєму зверненні вони  вимагали вирішити питання з поновленням фінансування.

На що міський голова Черкас Сергій Одарич відреагував листом-відповіддю «громадянам Душку і Дубині». Зокрема, нагадав, що вони особисто звернулися із позовом до Соснівського районного суду з вимогою скасувати п. 37 рішення міської ради «Про міський бюджет на 2011 рік», яким визначався порядок фінансування виконавчих комітетів районних у місті рад та їх структурних підрозділів.  «Саме через ваші та судді І. Мельник дії працівники структурних підрозділів виконавчих комітетів районних у місті рад втратили можливість своєчасно та в повному обсязі отримувати заробітну плату», — йдеться у зверненні. Більше того, міський голова запропонував «громадянам Душку і Дубині» відкликати позов, який спричинив відповідну ухвалу Соснівського районного суду. Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+3 #9 СИРИУС БЛЭК 26.04.2011 19:31
ага а нехай пан кудрявцев пояснить чому досі структура чи її проект не розроблені і не оприлюднені для ознайомлення? що це маленьке таке питання? чи вони не виконують не тільки рішення судів, а й власні рішення сесії міської ради?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #8 Пушок 21.04.2011 09:37
Дубина зрадив нас...жахіття...тепер усі отримають зарплату, на кого ми звернемо гнів народний??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Різкий 21.04.2011 08:36
Дубина не здрейфив, а прийняв розумне рішення, бо зрозумів, що Душок загрався в чужі ДУРНІ ігри! Завядки цьому люди зарплату отримають, а Душок-***!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 freakshow 20.04.2011 22:07
все чудесатее и чудесатее
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 додж 20.04.2011 20:01
Такого***. как одарич,не найти в Украине. Он принципиально не хочет читать законы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 додж 20.04.2011 19:23
В.Д. Дубина продався за своэ депутатство у мыськый ради - ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Qwer 20.04.2011 19:02
Жахіття.І це бескінечно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 здивований черкащанин 20.04.2011 18:42
складається враження, що *** з дуба впав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Опанас 20.04.2011 18:28
Дубина здрейфив, здувся як гумова кулька :lol: Знайшов на копійку, а втратив на сто тисяч. Дякуючи таким "захисникам" інтересів громадян, Одарич скоро всім нам сяде на голову. Та буде пізно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100