реклама

реклама

Михайло Бродський, один із засновників баскетбольного клубу «Черкаські мавпи», привітав у своєму Інтернет-щоденнику юнацьку команду клубу з перемогою:

- Ура! «Черкаські мавпи-95» стали чемпіонами України в юнацькій баскетбольній лізі! При цьому більшість хлопчаків у команді насправді були навіть на рік молодшими від цієї вікової категорії. Хлопці справді молодці! Вони потрапили до фіналу з сьомого місця та стали переможцями! Я їх вітаю. По суті, це 10 років життя. Цих хлопчиків ми взяли у команду, коли їм було ще років по 6-7. І ось який результат!

Черкасці - чемпіони України!

Черкасці - чемпіони України!

Гордий своїми вихованцями і  Олександр Нагорний, президент МГО «Країна Баскетболія»: «На початку сезону ми не сподівалися на вагомий результат. Головною нашою метою було зберегти за черкаською командою місце в групі «А» чемпіонату і награвати в цьому турнірі хлопців 1996-го р.н. Та, як відомо, апетит приходить під час їди. По ходу чемпіонату наша команда здобула низку перемог у претендентів на нагороди, включаючи і минулорічного чемпіона «Київські Ведмеді» – та здобула віру у власні сили. Киян ми обіграли і в першому раунді плей-оф фінальної частини ВЮБЛ, а далі був успіх у матчі з одеським «СДЮШОРом» та важка фінальна перемога над «Хіміком».

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Бомж 22.04.2011 13:10
А чого Бродський не каже за скільки років він "переміг" а точніш угрохав мащбуд і ДОК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Qwer 21.04.2011 10:40
Все це дуже добре,але коли чуєш прізвище Бродський,стає зле))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100