реклама

реклама

Черкаська опозиція коректно відгукується про Президента, і нищівно - про губернатора

Черкаська опозиція коректно відгукується про Президента, і нищівно - про губернатора

Черкаська опозиція не зустрічатиме сьогодні Президента пікетом. Навпаки, вона вітає Президента на Черкащині! Про це «Прочерку» повідомив голова обласної опозиційної адміністрації Леонід Даценко:

– Президент приїде ж перерізати стрічку в обласній дитячій лікарні. Тому пікетувати обласну лікарню, яка необхідна черкащанам, відкриття якої вони так довго чекали і збудувати яку обіцяла не одна влада – недобра справа. Крім того, питання ж не до Президента, що його підставляє голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, організовуючи відкриття цієї лікарні. Відомо ж, що вона ще не готова до свого відкриття і це один з елементів цих потьомкінських сіл, які влаштовує губернатор до приїзду Президента. Особливо яскраво це засвідчується в такому пункті прибуття як  Монастирищенський район, де Президент, мабуть, добру справу робить щодо підтримки фермерського руху. Але ж перед цим там будували потьомкінські села, де змушували виставляти на продаж гречку по 3,4 грн, пустивши таким чином пилюку. Чесно кажучи, сьогоднішня програма, яку готує обласна влада на чолі з Тулубом, покликана просто набрехати Президенту про справжній стан справ на Черкащині і в державі. Значить, обласна влада хоче озлобленість, яка є в людей до неї, перенести на Президента. А це ганебно!

З іншого боку, йде страсний тиждень. І приїзд Президента підштовхнув місцеву владу до наведення порядку, до демонтажу бігбордів. Тож у контексті цього побажав би, щоб Віктор Янукович щодня приїздив на Черкащину, у найбільш забиті села, то там трохи почнуть наводити порядок, підлампічувати дороги. Тобто приїзд першої особи держави змусить місцеву владу хоч щось робити для людей, бо Президент поїде собі, а відремонтовані дороги чи запущені ФАПи залишаться для людей.

Свої акції ми продовжуватимемо щодо місцевої влади, щодо губернатора Сергія Тулуба, якого ми вимагаємо зняти.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Sirko 21.04.2011 18:43
І було б класно, якби Янукович їздив на автомобілі, тоді доріг поремрнтували ще більше. Може б, і ті 400 мільйонів гривень, які обіцяв Тулуб знайти на дороги, губернатор знайшов би.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100