реклама

реклама

Президент України Віктор Янукович взяв участь в церемонії урочистого відкриття Черкаської обласної дитячої лікарні. Про це повідомляє офіційний сайт Президента України.Глава держави привітав черкащан із цією подією.

Звертаючись до присутніх, Віктор Янукович нагадав, що рік тому влада пообіцяла звести на Черкащині дитячу лікарню за гідними європейськими стандартами. Президент наголосив, що свого слова влада дотримала.

Глава держави зауважив: аби медичний заклад запрацював на повну потужність, ще потрібно докласти чимало зусиль – облаштувати його необхідним медичним обладнанням, запросити кваліфікованих лікарів.

Хол лікарні (зйомка - 6 квітня 2011р.)

Хол лікарні (зйомка - 6 квітня 2011р.)

Разом з цим Віктор Янукович висловив упевненість, що така висококласна дитяча лікарня обслуговуватиме не лише черкащан, "а й слугуватиме в цілому всім дітям України".

Президент підкреслив, що відповідальність за роботу цього закладу він покладає особисто на Міністра охорони здоров'я України Іллю Ємця. "Переконаний, що все буде на належному рівні”, – підкреслив Віктор Янукович.

Глава держави передав черкащанам ключі від реанімаційного автомобіля, що слугуватиме потребам лікарні та її пацієнтів.

Віктор Янукович та голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб перерізали символічну стрічку на вході до лікарні. Потому Президент відвідав нову лікарню та оглянув, зокрема, як облаштований у ній травмопункт, рентгенологічне відділення і зал аеротерапії.

Власний репортаж «Прочерку» про перебування Віктора Януковича читайте на нашому сайті пізніше.

 

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Харитя 21.04.2011 20:06
А де ліжка та медобладнання? Відкрив "потьомкінську деревню", щоб далі красти бюджетні гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100