реклама

реклама

Новий міністр юстиції України Павло Петренко звільнив керівника Черкаського обласного управління юстиції як «найбільш одіозного». Він звинувачує його у потуранні діям попереднього губернатора Сергія Тулуба, який фактично ввів на Черкащині надзвичайний стан. Про це Павло Петренко розповів у інтерв’ю ЛігабізнесІнформ.


- Звільнив найодіозніших керівників регіональних управлінь – київського і черкаського, - наголошує міністр юстиції. – Це керівники, які були задіяні в процес тиску на громадян. Колишній голова Черкаської облдержадміністрації Тулуб фактично запровадив в області надзвичайний стан, давав вказівки застосовувати під час Майдану проти людей силу і спецзасоби.

Павло Петренко каже, що розмова у нього з керівником обласного управління юстиції була короткою. Оскільки чиновник не проявив громадянської позиції та не звільнився, а погоджував рішення колишнього губернатора, то «у нього є лише один варіант – написати заяву».

Питання карного переслідування – це справа правоохоронних органів, наголосив міністр.

Відповідно до інформації на сайті Черкаського обласного управління юстиції, його керівник у часи правління Януковича-Тулуба – це Вадим Корчака.

реклама

Коментарі  

 
+1 #22 генадій 25.03.2014 07:21
"Неначе люди подуріли,"...

Люди думайте, аналізуйте - ВАМИ маніпулюють.

Керувати - це не знімати з посад людей, а вміло використати їх знання, організувати їх роботу.

Вебкамери - це для рабів "зрелеще"!!!!!!!

Ми не раби!!!!!

Нам не потрібні шоу-наради!!!!!!!

Ми аграрна область!!!!!!!! Сіяти треба!!!!!!!! Допомога селянам потрібна!!!!!!! !!! Паливо-мастильні дорогущі!!!!!!! !!

Допомога потрібна!!!!!!! !!

ДОСИТЬ ТОРГУВАТИ БО НЕ БУДЕ ЧИМ ЗДАЧІ ДАВАТИ!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 Юстиція 24.03.2014 21:32
Тулуба немає, а його команда і його справа живе. 27 березня ректор ЧНУ, голова фракції ПР у обласній раді проводить засідання Вченої ради ЧНУ. Він продовжує курс на тиск, залякування і переслідування студентів і викладачів. Готує спецоперацію, щоб ще лишитися на посаді ректора, проводити непрозорі державні закупівлі і тендери. Закликаю всіх небайдужих провести 27 березня люстраційне засідання Вченої ради ЧНУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #20 ЧеркаЩАНИ 24.03.2014 20:59
Коли звільнять першого заступника голови облради І КОЛИШНЬОГО ЗАСТУПНИКА ТУЛУБА - ВОВЧЕН..КА!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #19 Цой 24.03.2014 20:28
Двс . Ваш ....... супер корупционер , жулик, и взяточник , вместе со своими торгующими организациями. ,, нива,, юстиция,, укрспецторг,, и . Т.д откаты , машины , недвижимость, и все, все, все, занижение оценки имущества с 3 не заявленных торгов, и опускания цены на 40-60 % . Он я думаю миллионер , !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #18 ДВС 24.03.2014 19:45
Вадим Миколайович! Щиро вдячний Вам, за надзвичайно великий вклад у розвиток органів юстиції й зокрема виконавчої служби! Лише завдяки Вам і Вашим зусиллям, ми зараз можемо нормально працювати. Будьте впевнені, будь-яка особа у Центральному ВДВС підтримає Вас і допоможе всим що треба. Сподіваємось, що все наладиться. Дякую Вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #17 Правдоруб 24.03.2014 14:33
Я так думаю не сьогодні - завтра на цій посаді вспливе ще одне г.... - ле....кий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Дзвін 24.03.2014 13:57
А я думаю, що разом із Корчакою треба звільнити всіх керівників, позамінювати тими, на кого зараз несуть подання (два класи освіти, кримінальні справи) або чимоданчики, змінити закон про державну службу: постояв на Майдані = вища освіта. А ще треба розвалити до цеглинки тулубівську обласну дитячу лікарню, стадіон, річпорт, що там ще було... музей Шевченка - пропоную не чіпати, і... швиденько всім брати в руки ганчірки і відмивати золоту підкову, яка вже цвіллю поросла, тільки кримінальні справи швиденько позакривать, бо якось не гарно буде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #15 Дід Трохим 24.03.2014 13:41
Цитую черкащанка:
Цитую Виктор:
Вчера Тулуб умер в Испании, похороны будут в Донецке, когда тело доставят самолетом, стало известно от ближайшего окружения семьи :P

Виктор, пойдите в церковь и попросите прощения у Бога за такие слова. Каким бы Тулуб не был, за свое он ответит сам. А вы не берите грех на душу!

Ну то нашо той Майдан був? Сиділи б як телята, і ждали, поки всі вони представляться і будуть "там" отвічать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Антон 24.03.2014 13:17
Цитую ivanil:
Як і кожна людина, Тулуб мав і сильні, і слабкі сторони в характері. Як би там не було, нехай Земля йому буде пухом! Якщо його смерть дійсно правда.

Ви як діти малі. Янукович вже теж був «помер».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #13 ivanil 24.03.2014 12:55
Як і кожна людина, Тулуб мав і сильні, і слабкі сторони в характері. Як би там не було, нехай Земля йому буде пухом! Якщо його смерть дійсно правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100