реклама

реклама

Колишній мер Черкас Сергій Одарич не залишатиме спроб знайти колишнього голову облдержадміністрації Сергія Тулуба, щоб притягти його до кримінальної відповідальності.

Про це Одарич заявив на сьогоднішній прес-конференції, відповідаючи на запитання журналіста «Прочерку».


Наразі про місце перебування Тулуба екс-мерові не відомо.

- З’ясовуємо, намагаємося, - зазначив Одарич. – Більше того, минулого тижня в мене була зустріч з представниками одного європейського пошукового агентства, яке також залучається до роботи. Це – професіонали, які знають, як шукати людей, і мають багаторічний досвід пошуку людей по світу.

Сергій Одарич вважає, що колишній очільник області «точно не в Україні». Він також додав, що його пропозиція виплатити за інформацію про Тулуба 10 тисяч євро залишається в силі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Валерий 24.03.2014 23:43
Надо не говорить, могу! Надо сделать! А размышлять или вспоминать где дядя дел деньги с наших дорог! Этот неместный дядя уже задолбал своим бредом! Пусть пойдет в церковь на покаяние!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Нестор Іванович 24.03.2014 21:47
Олегич не заморочуйся, найми номального фахівця з ліквідацій і за кілька тижнів цього паскудного громадянина током уб'є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 федор принципиальный 24.03.2014 18:48
Искать фуфайкина опыта у о...а нет,а вот подворовывать,б рать взятки,обещать ине выполнять,слово блудничать,шант ажировать-этот дар заложен с детства,кстати диплом .... уже прикупил ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Олег 24.03.2014 17:50
Тулуб подвинул Одарича с кресла мера. По-ходу у Одарича это дело принципа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Радикал 24.03.2014 16:48
Та на чорта він здався. Краще б гроші повернули державі вкрадені. От замість типу пошуків винних, знайдіть можливість конфіскувати вкрадене , і щоб воно в повному обсязі повернулося до бюджету України. Як повипускали за межі країни - так і шукатимете, а тим більше каратимете.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 IGOR 24.03.2014 16:06
Олегович, не страдайте ....й, все и без ваших агентов знают,где он..нынешняя влась продажна,как и ее предшественники ..никто никого искать не будет..занимайтесь делами,которые у Вас лучше получаются..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100