Судді та працівники апарату апеляційного суду Черкаської області теж долучилися до загальнодержавної акції «Підтримай Українську армію». Таке рішення ухвалили одноголосно.

Загалом, зібрана сума склала 27300 гривень. На ці кошти придбано 7 бронежилетів «Корсар М3» IV класу захисту – саме їх, за словами керівництва підрозділу Оршанецького навчального центру Державної прикордонної служби України, не вистачає зараз військовим. Спецзасоби найближчим часом відправлять на східні кордони поблизу Амвросіївки Донецької області, де зараз несуть службу прикордонники з Черкащини.

– Враховуючи ту напружену ситуацію, у якій зараз перебуває Україна, ми вирішили підтримати хлопців, котрі зараз захищають державні кордони. Дай, Боже, щоб їм не знадобилися усі ці спецзасоби, адже ніхто не хоче війни. Однак, якщо виникає нагальна потреба боронити державу, Збройні сили повинні мати усі необхідні для цього засоби. І наш патріотичний обов’язок допомогти їм у цьому, – зазначив голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко.

Про це інформує прес-служба апеляційного суду Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
-4 #10 Володя 01.04.2014 11:45
Судячи по мінусовці на коментах, суддям не дуже сподобалися правдиві коментарі про їх намагання в своєрідний спосіб спокутати гріхи перед суспільством та заодно пропіаритися. Думали, довіку будете незаконні рішення виносити, гнобити людей та підтримувати злочинні режими влади - Одарича, Тулуба та Януковича?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #9 Радикал 31.03.2014 23:00
Це ті судді, що вночі виносили вироки майданівцям?
Може краще б підтримали своєю присутністю, ставши пліч-о-пліч?
Тварюки продажні відкупляються...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Сєня 31.03.2014 20:40
Я дивлюсь усім не вгодиш, особливо "Диванній Сотні"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Іра 31.03.2014 20:16
А чому судді самі не хочуть піти Батьківщину захищати від російського агресора? Гроші на броніжилети та інше захисне спорядження у суддів є - зарплата хороша. Але хоч один суддя місцевого суду пішов в Національну гвардію захищати Батьківщину в тяжкий час? Чи інші люди повинні своїм життям ризикувати, щоб корумповані судді і далі сиділи в теплих кріслах та виносили незаконні рішення?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Черкащанка 31.03.2014 19:25
У тексті ж явно сказано, что здавали гроші і працівники суду, у яких, як і у інших державних службовців, фактична зарплатня ледь перевалює за тисячу -- тож загалом така сума і вийшла.
А ще, пані Анжело, прошу відповісти усього на 2 питання:
1) Що Ви особисто зробили для держави?
2) Які конкретні приклади незаконних дій голови суду, його заступників, та й суддів цього суду взагалі Ви можете назвати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #5 Правозахисник 31.03.2014 19:03
Люстрація !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Черкащанка 31.03.2014 18:44
Я ще розумію дівчат секретарок які працюють за копійки але судді? Як же вам не стидно? Та ви хочаб по 3000-4000 тис. грн. виділи зі свого бюджету невже ви думаєте що черкащани не знають як ви живете і живуть ваші сім'ї? Ви ж яку зарплату отримуєте. Але вихвалятися майстри.Не позорьтесь скиньтесь на армію по 4000 грн. та передайте дітям. Ви їх всеодно компенсуєте собі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 медсестри онкодиспансеру 31.03.2014 18:18
При середній зарплатні 1500-1600 грн нами зібрано для прикордонників на броники 40000 грн і ми не хвалимось в газету, а подаємо приклад усім високооплачуван им категоріям трудящих! Підтягуйтесь, панове судді, підсудні, прокурори та інші міліціонери! Не продещевіть на НЕЗАЛЕЖНОСТІ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Анжела 31.03.2014 16:56
Для суддів, у яких зарплата 15 тисяч - 40 тисяч гривень на місяць (в той час, як у більшості працюючих (не суддів та не прокурорів) на Черкащині зарплата 2,5 тисячі гривень на місяць), скинутися всім разом на суму близько 30 тисяч гривень, не надто героїчний вчинок. Головне, що не забули зразу пресу повідомити про свій вчинок. Що це, як не популізм, піар та намагання відволікти увагу суспільства від своїх незаконних та політично вмотивованих рішень? Зате ми не забули про незаконні рішення цього суду та знущання над людьми, неугодними владі. Нехай краще судді апеляційного суду Черкаської області постановляють законні рішення. Більшість суддів цього суду, у т.ч. голову суду та його заступників треба люструвати і притягнути до відповідальност і за підтримку злочинного режиму попередньої влади та незаконні рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 777 31.03.2014 16:52
Маловато будет с их то доходами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100