реклама

реклама

Білборди відомого черкаського політика Миколи Булатецького з несподіваним написом «Перемогли Януковича, переможемо й Одарича!» з’явилися щойно в Черкасах.

Несподіваним цей напис здається тому, що після відставки колишнього мера Черкас Сергія Одарича Микола Булатецький виступив на його підтримку. Кореспондент «Прочерку» звернувся до Миколи Івановича по пояснення.

- Мій син Максим розповів мені про одну цікаву розмову з Одаричем, - сказав у коментарі «Прочерку» Микола Булатецький. – Сергій Олегович як досвідчений політик учив Максима тому, що є найбільшими цінностями в політичному житті. Мого сина неприємно вразило, що, на думку Одарича, цінністю номер один є «піар»...

Микола Булатецький зазначив, що в силу обставин, які виникли після відставки Сергія Олеговича, він намагався бути до нього толерантним – незважаючи на те, що в часи, коли Одарич керував містом, два політика були запеклими опонентами.

- Опонувати Одаричу та його бізнес-партнеру Бродському було за що, - каже Булатецький. – Тільки з’явившись у Черкасах, вони в незаконний, корупційний спосіб приватизували підприємства «ДОК» і «Машбуд». Одарич та його бізнес-компанія прийшли в Черкаси не для того, щоб служити Черкасам, а для того, щоб «поімєть» Черкаси (обов’язково так і напишіть!). І вони «поімєлі» наше місто. Зрозуміло, що, коли вони з Тулубом не поділили «черкаський пиріг», і Тулуб у незаконний, зухвалий спосіб відправив Одарича у відставку, я не міг і далі опонувати Одаричу.

Булатецький каже, що не збирався протидіяти Сергієві Олеговичу й зараз. Але днями на телебаченні з’явилося повідомлення Одарича, що він має підтримку третини черкащан, а серйозних опонентів не має.

- Це не відповідає дійсності, - наголосив Булатецький. – У Сергія Олеговича є один, але досить серйозний опонент. Це – Микола Булатецький. Відповідно до соціологічних досліджень, у підтримці суспільства розрив між нами не принциповий. Це дає мені підстави вважати, що на чесних виборах я можу перемогти Одарича.

Як зазначив Булатецький, великі здібності та вміння Сергія Олеговича в «піарі» сформували йому досить значну підтримку черкащан – «незважаючи на його деструктивну діяльність на посаді міського голови». Тому залишати Одарича сам на сам із його значним рейтингом Микола Іванович не може.

- Мені випала місія перемогти Одарича, - каже Булатецький. – Я йду на вибори не тому, що я хочу цього. Просто наразі в Одарича й справді немає інших реальних опонентів.

Булатецький зазначив, що на виборах, які відбудуться, буде обрано міського голову на півтора року – до чергових місцевих виборів. Після своєї перемоги він планує «підготувати серйозну молоду команду», яка зможе надалі ефективно керувати містом.

- За півтора року я зміню місто, і це всі побачать! Це буде гідним завершенням моєї політичної кар’єри, - наголосив Булатецький. - І сьогодні я кажу: «Ми перемогли Януковича – переможемо й Одарича».

На думку Булатецького, Одарич не має в Черкасах «тотальної підтримки людей», і це можуть підтвердити будь-які серйозоні дослідники.

- Він залюбки порівнює свій рейтинг із рейтингом Жуковської. Але Жуковська після того, як сфальсифікувала вибори й залишила мене без мандату народного депутата, не йтиме на вибори! – наголосив Булатецький.

Ще одне гучне твердження Одарича – про його домовленість щодо політичної підтримки з боку кандидата в президенти Петра Порошенка – Микола Іванович також вважає «пересмикуванням».

- Ніякої домовленості в Порошенка з Одаричем не може бути! – впевнено заявив Булатецький. – Я багато разів розмовляв і з Кличком, і з Порошенком, я добре знаю цих людей. Ми багато годин розмовляли і на Майдані, і на Грушевського... Зрозумійте правильно, я – самодостатня людина, й мені не потрібна підтримка на загльноукраїнському рівні. Але я кажу те, що знаю: не будуть Петро Порошенко і Віталій Кличко підтримувати Одарича!

Він також висловив переконання, що Одарич разом зі своєю командою «до кінця були вірними слугами режиму Януковича».

- Час таких людей минув. Настає епоха порядних людей, - наголосив Булатецький.

Бесіду з кореспондентом «Прочерку» він завершив розповіддю про нещодавню розмову, яку він мав удома з дружиною Тетяною.

- Вона не дуже радіє від того, що я постійно зайнятий боротьбою, - сказав політик. – Я їй сказав: «Таню, ми в житті можемо не один раз виростити кукурудзу (я займаюся бізнесом у сільському господарстві). Ми можемо народити дітей. На жаль, ми можемо втратити дітей... Ми можемо перемогти на виборах, можемо не перемогти. Але нам випала нагода жити в епоху, коли можна змінити на краще життя суспільства, перетворити його на співдружність братів... Мати можливість зробити це й не докласти до цього всіх можливих зусиль ми не можемо!»

реклама

Коментарі  

 
+2 #50 Васо 19.05.2014 08:00
Булатецкий - это наверное диагноз. :lol: Мне он напоминает дон Кихота. Его главная цель - это не достижение какого-либо результата, а вечная борьба. И даже тогда когда наступит время, когда просто не с кем уже будет бороться, пан Булатецкий придумает, найдет так сказать врага, и махая шашкой кинется в бой.
И шатает его из одной крайности в другую, то к Тимошекно, то к Порошенко, то к Одаричу, то вообще против всех. Лечиться надо батенька, лечиться. А такой мэр, лично мне, не то что не нужен, но и учитывая его психику, крайне опасен.
Через 4 дня, помяните мое, слово, Булатецкий будет кричать что победа была у него в кармане, но враги, все подтасовали, подбросили, изменили, украли, и значит ...надо бороться )))))))))))))) И схватив шашку кинется воевать с ветряными мельницами, не понимая одного, что он уже просто смешон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #49 Цой 16.05.2014 19:59
Одарич негодяй -пиарщик 100%!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #48 Цензор 15.05.2014 23:15
Миколо Івановичу! Залишились ще люди, які поважають. Невже перед ними не соромно блазнювати? Чи так непросто злізти з політичної голки? Ганьба тягнути професійного з..дія СОО до корита, куди він влазить з ногами та задоволенно рохкає. А Микола Іванович спинку чухає? Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #47 Наталі 15.05.2014 19:54
.... Микола Булатецький, я Вас поважаю, але Вам потрібно на прийом ......, а не містом керувати!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #46 Anchlus 10.05.2014 13:44
Не переможете! Кишка тонка.
Але Одарича дуже не хочеться.Та завдяки булатецьким-він стане мером.А Була-156 раз програвшим вибори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #45 Ларс 28.04.2014 09:58
Бажаю успіху Булатецькому.Хай не звертає уваги на шкідників від політики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #44 Олексій 16.04.2014 17:03
Як така неврівноважена людина зможе приймати зважені рішення на такій відповідальній посаді, як міський голова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #43 Суровый 14.04.2014 21:58
Пусть для черкасс вначале хоть 10 часть сделает того что сделал Одарыч а потом уже что то заявляет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #42 Палата номер шість 09.04.2014 05:51
Цитую Черкаси:
Цитую Критик:
Булатецький брехун! Приспособленец!

Булатецький підтримував Одарича, коли його знімали з посади, а тепер поливає його... Приспособленец!

Весняне загострення......Кругом одні вороги....
У мене пропозиція, побудувати в Україні "Голівуд" , де були б павільйони "Верховна рада України", " Майдан" , "Антимайдан" , і тому подібні декорації.
Завезти туди невгамонних та вести звідти репортаж по типу " Дом 2".
Працівники та обслуговуючий персонал мають працювати там виключно в білих халатах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #41 Шо 07.04.2014 19:37
Цитую Варенуха:
[quote name="Шо"] -Бiльш за все - хвилюе недостатнiсть велодорiжок ,це головне. А все iнше вже пороблене екс-мером,куди не подивись-все гарнюне))

Речь шла о том, что кандидату в мэры в своих предвыборных телодвижениях стоит больше концентрировать ся на вопросах обустройства города, а не на вопросах мирового зла и вихрей враждебных. А на счет велосипедных дорожек вы ой как не правы, особенно сейчас, когда цены на бензоколонках своим стремлением к новым высотам вводят в продолжительный ступор пересичного автовладельца. По поводу вашей шпильки, что "все гарнюне" - так не мешайте тому, кто хоть что-то начал делать и не будет повода для всякого злорадства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100