реклама

реклама

фото - з архіву

фото - з архіву

Піротехніками аварійно-рятувального загону спеціального призначення впродовж трьох днів відведено загрозу від мешканців чотирьох населених пунктів Черкащини. Про це інформує пресс-служба УМНС в Черкаській області. 21 квітня в Богодухівці Чорнобаївського району під час проведення земляних робіт на відкритій території було виявлено вибухонебезпечний предмет. Сапери ідентифікували знахідку як протитанкову міну ТМ-42 часів другої світової війни. Міну було вилучено та знищено.
22 квітня в селі Петровського Драбівського району групою піротехнічних робіт на відкритій території було виявлено 1 артилерійський снаряд діаметром 76 мм. Під час додаткового обстеження місцевості сапери знайшли ще й 5 запалів до артилерійських снарядів часів ВВВ. Небезпечні предмети було знищено на спеціальному полігоні.
Черговий бойовий виїзд саперів відбувся вже до Черкас, де 23 квітня, на відкритій території в районі провулку Козацького, було виявлено 45 мм артилерійський снаряд часів ВВВ.
Цього ж дня, близько 16 години піротехніками Управління було знешкоджено 50 мм мінометну міну, яку було знайдено на відкритій території в районі провулку Чкалова в смт. Ірдинь.

Всього з початку року виявлено та знищено 161 боєприпас часів ВВВ серед яких 1 авіабомба, 68 артилерійських снарядів, 11 гранат; 67 мінометних та 2 протитанкові міни.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100