Бродський ображається на "вумників" в інтернеті

Бродський ображається на "вумників" в інтернеті

Розлюченого Михайла Бродського на своєму блозі спробував втихомирити його соратник мер Черкас Сергій Одарич.

Киянина обурив коментар інтернет-користувача Ларсона, який попросив засновників баскетбольного клубу профінансувати  і літнє оздоровлення чемпіонів України - команду «Черкаські мавпи-95».

«Минулого року за рахунок бюджетних коштів наші діти мали змогу оздоровитися в таборі. Чи можливо організувати оздоровлення і в цьому році? Може клубу надасть матеріальну допомогу пан Бродський? Він також на своєму блозі радо обговорював перемогу юних баскетболістів! Якщо мерія і пан Бродський зможуть допомогти клубу організувати літнє оздоровлення юних спортсменів, батьки будуть дуже вдячні!», - так прокоментував Ларсон пост «Наші діти – чемпіони!» на особистому блозі мера Черкас.

На що Бродський визвірився: «А за чей счёт они играют, уже 10 лет? и другие возраста тоже, а вумник…», «из- за таких козлов руки опускаются. 11 лет я и Сергей содержим детский клуб, а радоваться за детей нельзя.давай просто гроши или плохой. ларсон -урод».

Заспокоїти друга спробував Сергій Одарич, який написав «Михайле, не гарячкуй!:) І не 11, а лише дев"ятий рік:) Правда, останні два роки - як "рік за два"».

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Ігорь Comandante 29.04.2011 10:59
Що ви на людину накинулись, ну розслабився Міша ввечері, трішки перепив хенессі і переїв фуа-гри, день важкий идався в керуванні країною, от і зірвався ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Оксана 29.04.2011 02:31
***! Не розуміє, якщо ці діти не будуть грати, то з часом можуть взяти ножика та поцікавитися, якого кольору кров у Бродського, його родичів, а також кумів, сватів і "подєльників".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Та ну на 27.04.2011 23:44
Бродський взагалі живе в "свойом міру". Просто він в деяких ситуаціях ***, ні, взагалі то в усих випадках він ***. Прикро, що таких дуже багато серед політиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Философ 27.04.2011 21:09
Иногда лучше просто блестеть лысиной, чем пытаться блеснуть умом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 анти 27.04.2011 20:49
*** пихата
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Веснянка 27.04.2011 17:58
Бродський - хам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100