kvas Сьогодні, 27 квітня, відбувся конкурс на організацію торгівлі квасом на території Черкас. За тимчасові сезонні місця продажу боролись чотири підприємці. Не зацікавили нікого із них лише 5 «точок» із запропонованих 41. Найбільшу кількість кроків – 60 – отримав лот по вул. Смілянській, 23. Його продали за 3100 гривень, інформує прес-служба Черкаської мерії.

 – Порівняно із минулим роком на цьому конкурсі було менше боротьби між учасниками, хоча за окремими лотами все ж бій відбувся, – говорить директор департаменту економічної політики та розвитку міськвиконкому Павло Карась. – Основна мета таких конкурсів: щоб не окремий чиновник вказував, де, кого, куди поставить торгувати, а підприємці самі могли визначити для себе пріоритети і поборотись за них.

Переможцем по кожному об’єкту визнавали того підприємця, який пропонував найбільшу ціну. Стартова ціна кожного лоту – 100 гривень, наступний крок вартував 50 грн.

За результатами торгів міський бюджет поповнився орієнтовно на 10-12 тис. грн. Також підприємці сплачуватимуть окрему плату за пайову участь впродовж усього сезону. Торгівля квасом відбуватиметься із 15 травня до 15 вересня.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Kotovsky 28.04.2011 15:37
А серед переможців є хочаб один черкаський? На скільки я пам`ятаю в минулому році продавався лише смілянський.
І щє одне - чи будуть в цьому сезоні наглядати за якісттю напою так само як і в минулому? Якщо "так" - то ми всі дуже "ризикуємо"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100