реклама Делікат

«Я як ніколи задоволений, що депутати все-такий знайшли час і можливість для того, щоб взяти участь у сесії», – так в. о. міського голови Віктор Білоусов прокоментував підсумки сьогоднішньої сесії Черкаської міськради.


Незважаючи на відсутність майже половини депутатів (серед них – фракції «вільних демократів» у повному складі), депутатам удалося зібрати кворум і ухвалити надзвичайно важливі для міста документи, зокрема Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2014 рік, схвалити в цілому міський бюджет розвитку, а також внести доповнення до міської програми «Турбота».

Віктор Білоусов, повноваження якого в будь-якому разі закінчаться після обрання нового міського голови та нового складу міськради, не приховував свого задоволення від того, що важливі рішення таки вдалося ухвалити, незважаючи на бойкот з боку фракції, контрольованою колишнім мером Сергієм Одаричем.

– Тепер ми маємо можливість уже від завтра використовувати бюджетні кошти на ремонт доріг, тротуарів, шкіл і дитячих садків, на прибирання міста й вивезення з нього сміття, ремонт багатоповерхівок, – розповів Білоусов. – Також буде можливість перед поминальним днем навести лад на кладовищах. На сміттєзвалищі в Руській Поляні буде проведено надзвичайно необхідні роботи. І зараз я можу сказати, що в разі нормальної роботи казначейської служби місто Черкаси оживе, – додав в.о. мера.

Білоусов також наголосив на важливості внесення доповнення до програми «Турбота». З метою компенсації тимчасової оренди помешкань для переселенців із Криму з міського бюджету буде виділено 300 тисяч гривень.

Наприкінці сесії Віктор Білоусов попросив депутатів перед завершенням їхньої каденції зробити ще один важливий вчинок – зібратися на сесію у вівторок 15 квітня.

реклама

Коментарі  

 
+1 #12 стабилизец 11.04.2014 09:46
Это тот Белоусов, ш....ка Тулуба? Что запрещал собираться больше трех и флаг ЕС с помощью ментов срывал?...
Толку с чухрасских сборов как с козла молока. Переливалово из пустого в порожнее. Хоть запрещай их, хоть нет, стыдоба одна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Любов Майборода 11.04.2014 04:04
Список депутатів міської ради, які не з`явились 10.04.2014 на сесію: Армен Акопян,Андрій Більда,Максим Булатецький, Микола Булатецький,Євг ен Ван,Марина Волошенко, Наталія Даньковська, Роман Діскант, Микола Добровольський, Віктор Дубина,Віталій Дядченко,Костян тин Єзерський,Натал ія Коваленко, Олег Куклін, Борис Лебедцов,Олег Ліходькін, Роман Макуха, Василь Маринкевич,Ігор Мельников, Ніна Набокіна,Олекса ндр Нагорний,Валент ина Слуцька, Ольга Швець, Володимир Шиятий. Ці депутати не ходять на сесію з політичних міркувань, а страждають виборці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 87 11.04.2014 00:24
ганьба депутатам! Сколько рішень ждут их кворума, а им все не почем. Работать надо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Голосую ....... 10.04.2014 23:59
..........РАСКУБИШИЛИ ТАКИ КУБИШКУ,ЩО Ж НОВЕНЬКИМ ТО ЛИШИТЬСЯ ЩОСЬ,ЧИ НІ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 новичок 10.04.2014 23:26
УРА!!!!!!!!!!ПР ОСЬБА К НАШИМ "ОБРАНЦЯМ" - ПРОГУЛЯЙТЕСЬ ПО ПИРСУ И ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ НА "СР..Ч"!!!!!!! НАШИМ ДЕТЯМ ПРИХОДИТСЯ ГУЛЯТЬ ПО БИТОМУ СТЕКЛУ И МУСОРУ!!!!!!!!! ПРИМИТЕ СРОЧНО МЕРЫ!!!!!!!!!ЭТ О ЧАСОМ НЕ РАДУЦКОГО ПАРАФИЯ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Цой 10.04.2014 23:08
Незнайкой шо ты мелеш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Василь 10.04.2014 21:19
Задоволений, тому що зможе дерибанити ще 2 місяці.
Ой, не солодко прийдеться новій владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 ЛВВ 10.04.2014 19:29
Собаки лают, а Белоусов рулит. Нормальный мужик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Васо 10.04.2014 19:27
Это тот Белоусов, ш....ка Тулуба? Что запрещал собираться больше трех и флаг ЕС с помощью ментов срывал?
КПУ к ответу и к запрету. После 25-го мая я думаю ему кирдык и наступит. Новая власть города за все спросит....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Нестор Іванович 10.04.2014 18:49
Добре, що каденція цієї ради добігає логічного кінця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100