реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка запрошує на вистави 16-22 квітня.

16 квітня, у середу, о 18.30 – вистава-гімн людській гідності на межі буття і смерті «Сад Гетсиманський».

Це – гнівний вирок тоталітарному режиму, що нищив мільйони людей без слідства і суду на прикладі трагічної долі сім'ї сільського коваля, переказаної Іваном Багряним.

17 квітня, у четвер, о 18.30 – комедія за п'єсою класика російської літератури Антона Чехова «Вишневий сад».

Це – вистава про зміну поколінь, яскрава ілюстрація сучасного життя на  зламі ХХ-ХХІ століття. Минуле постійно відходить, з’являються нові господарі життя, а що робити тим, хто не може змиритися?..

18 квітня, у п’ятницю, о 18.30 – «Дуже проста історія» сучасного драматурга Марії Ладо.

Історія про те, як сільська дівчина Дарина завагітніла від Олексія, сина першого на селі п'яниці. Рішення батька Дарини однозначне – аборт. Страшний вирок сколихує спокійний ритм життя всіх дійових осіб – людей, тварин та небожителів…

19 квітня, у суботу, о 17.00 прем’єра вистави «Лєна».


«Вагітна дівчина, у яку закохані двоє хлопців, що обертається трагедією…Дивна сім’я, що живе на відлюдді з привидом маленької дівчинки…Моторошна історія родини, що здавалася цілком звичайною…Такого ви ще не бачили! Реальна історія із життя черкаської актриси «Лєна» – нова українська драма за п’єсою Дмитра Левицького», – анонсують у черкаському театрі.

22 квітня, у вівторок, о 18.30 – сучасна трагікомедія європейського драматурга Іона Сапдару про красу, чудовиськ і любов «Натюрморт із товстим небожем».

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100