реклама

реклама

Щойно на засіданні Черкаського міського виконавчого комітету ухвалили рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті до 3 гривень, інформують «Вечірні Черкаси».


Проходження відповідного регуляторного акту триватиме близько місяця. Тож 3 гривні за проїзд черкащани будуть платити через місяць.

Однак перевізники вимагають пришвидшити цей процес, мотивуючи це тим, що зараз вони працюють собі у збиток через борги за пальне та кредити. Тож нині юристи міськвиконкому шукають шляхи, як це зробити.

Водночас директор Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаського міськвиконкому Володимир Шабанов пояснив, що, якщо рішення буде ухвалено з порушенням, то в ситуацію може втрутитися прокуратура і тоді рішення про підвищення проїзду набуде чинності ще пізніше.

реклама

Коментарі  

 
0 #36 Сергій 18.04.2014 16:06
Цитую Loki:
Аж интересно стало почём же мну проезд мог бы обходицца. Глянув, 2.10€ при предварительной покупке в автомате. Если в транспорте у водилы покупать то оказываецца 2.20€. Только этот тикет действует один час после компостера и на всё шо движецца по мегаполису. Штраф за шварцфарт 100€. Как токо визы отменят, готовьтесь, шоб не транспортом, а citybik-ом по городу передвигаться. Там 1€ вроде всего хотят. И не надо так там убиваться, европейское будущее выглядит радужнее )).

Ну так там і зарплата в Європі десь 2000 євро. Так що все цілком рівнозначно. А велосипеди - дійсно гарна річ. І нація здоровіше буде, і повітря в місті чистіше стане. В Європі депутати спокійно на роботу велосипедами їздять, і корона з голови не впала. Чому у нас інакше має бути? Єдина незручність велосипеда - це пересування в умовах негоди. Та і в костюмі чи непристосованій для поїздки одежі не так зручно буде керувати велосипедом. Зате маса інших плюсів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #35 Час реформи 17.04.2014 15:05
Цитую стабилизец:
Я согласна про флешмоб
Флеш-ж... до лампочки. Бумажные жалобы в прокуратуру, антимонопольный , службу защиты прав потребителей. 3 грн. за постоять в душегубке - это слишком даже для Чухрасс.

Також повідомляємо, що на сьогодні територіальними відділеннями Комітету в межах компетенції досліджується питання щодо дотримання законодавства про захист економічної конкуренції при зміні розміру тарифів на зазначені послуги, зокрема щодо виявлення фактів антиконкурентни х узгоджених дій автоперевізникі в під час підвищення ними розміру тарифів на свої послуги, а також виявлення ознак зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку.
У разі виявлення у ході цього дослідження ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції органами Комітету вживатимуться заходи, передбачені законодавством.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #34 игорь 16.04.2014 22:05
Тролейбуси вирышать цю ситуацыю........в нас цих тролейбусів можна на пальцях порахувати........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #33 Нестор Іванович 16.04.2014 20:16
Цитую Аня:
Багатий багатіє,бідний біднішає нічого в цій Україні не помінялося.Дуже жаль


А чому Ви дивуєтеся, уряд під керівництвом Юлькиного прихвосня Сені кроліка з громадян три шкури деруть: пальне по 15-16 грн., комуналка + 40%, ліки в ціні виросли так, що хворим дешевше померти, продукти скоро будуть в таку ціну щоб харчуватися можна було 3 рази на тиждень, і це на фоні замороження зарплат і пенсій. В це й же час царські подарунки олігархом і вигляді дотацій банкам та жодного антикризового заходу за рахунок олігархів. Тому черкаський міськвиконком діє ВИКЛЮЧНО в рамках сьогоднішньої державної політики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #32 ANNA 16.04.2014 19:41
Якість облуговування перевізників так і залишиться без змін?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #31 Андрій Павлович 16.04.2014 17:48
А про пенціонерів вони подумали,як їм добиратися по місту,та щей з такою пенсією? Мало того комуналка і ліки всі кошти зїдають, та ще й ці кляті монополісти диктують свої умови.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #30 черкащанин 16.04.2014 17:43
Ответ у нас один, уж кто-то из можновладцев очень заинтересован в повышении, ведь перевозчики не будут себя ущемлять отдавая ему очередную мзду. А так все остаются при своих интересах, кроме пассажиров.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #29 черкащанин для Lola 16.04.2014 17:41
Не нужно обманывать людей насчет кильки в банках. Такое скопление там людей в маршрутках происходит только в часы пик, точно также как и в Черкассах. В эти часы в Черкассах Мани, ПАзи и Богданы напичканы людьми не меньше чем там. Почему-то там Газели и Руты полностью перекрывают потребности города, а в Черкассах выгодно перевозить Богданами, при том что не в часы пик, они ездят полупустые. Конечно же, кто еще должен платить перевозчикам, чтобы они бедненькие не были в убытке. Все за счет людей. По количеству проживающих и по площади город Чернигов - 296 500 на 79 км² с Черкассами - 285 526 на 69,08 км² практически одинаков, хотя первый и превосходит его. В Чернигове насчитывается 55 маршрутов — 9 троллейбусных и 46 автобусных, на балансе города 115 троллейбусов. А сколько их у нас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #28 Валя 16.04.2014 17:41
Та що це таке і так грошей мізер так і щей проїзд дорожає. Білоусова на вила і монопольних перевізчиків тоже.Я за флешмоб.Ганьба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #27 Час реформи 16.04.2014 16:45
Цитую 78:
Посмотрите, кто их лобирует: депутаты, которые имеют этот бизнес. Пораздавали бесплатные проездные карточки половине города (кумам, сватам, знакомым и т.д), за которых платим мы. Об'явить новые тендера на перевозки!! Пусть заходят новые фирмы, их все устроит.

Правильно!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100