реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради Володимир Мамалига вчора під час сесії міськради озвучив звернення громадського формування «Громадський захист «Гроза» до голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка.


У зверненні представники формування пропонують Юрію Олеговичу «негайно, використовуючи усі наявні владні можливості та ресурси, організувати та провести нараду представників МВС, СБУ, прокуратури, МНС, представників структур державної влади та місцевого самоврядування, громадських формувань».

Підставою для цього є «смертельна небезпека, що нависла над українською державою у зв’язку із збройною агресією з боку Російської федерації, загрозою проявів сепаратизму, екстремізму, закликів до порушення територіальної цілісності та загрози втрати суверенітету».

– Пояснюю, чим обумовлена необхідність цього звернення, – сказав Володимир Володимирович. – Три тижні тому в місті Черкаси у вихідний день, у суботу, в’їхало більше двадцяти автобусів, які зупинилися біля Будинку політосвіти. Мені про це повідомили активісти з нашого громадського формування. Саме від мене цю інформацію отримали працівники СБУ і УМВС. Ці люди з’їхалися на просту конференцію із мережевого маркетингу. Але вони з’їхалися з Херсонської, Миколаївської, Харківської та Полтавської областей. Тобто, таким чином у місто може приїхати хто завгодно, як завгодно і коли завгодно. На цей час силові підрозділи не контролюють ситуацію в Черкасах та Черкаській області.

Депутат запропонував очільнику і порядок денний для наради:

1. Реалізація у Черкаській області ініціативи МВС щодо створення територіальних підрозділів з числа патріотичних громадян з вирішенням питань їх навчання та озброєння;

2. Підсилення охорони стратегічних об’єктів у Черкаській області зусиллями МВС та громадських формувань з облаштуванням блокпостів;

3. Підвищення рівня бойової підготовки у структурах МВС з врахуванням досвіду дій терористів в АРК, Донецькій, Луганській та Харківській областях;

4. Налагодження пропагандиської та роз’яснювальної роботи з населенням з метою підсилення самоорганізованості, пильності та недопущення антидержавних проявів. Негайно вивчити та застосувати досвід оборони Черкас в 1941 році;

5. Перерозподіл коштів місцевих бюджетів на першочергові потреби, які можуть бути зумовлені в умовах військового, надзвичайного стану, а саме:

а) реконструкція системи резервного водозабору та водопостачання у м. Черкаси;

б) будівництво мереж резервного енергопостачання у містах Черкаської області

в) будівництва житла для військовослужбовців та працівників силових структур тощо.

г) інші витрати.

– Враховуючи участь у громадському формуванні фахівців з досвідом роботи у збройних силах, МВС та спецпідрозділах, готові взяти активну участь у здійсненні необхідних заходів. Відповідно до норм Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» Вашого розпорядження відповідним структурним підрозділам, – зазначив Володимир Володимирович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #17 S Миколаєнко 17.04.2014 14:35
Цитую УКРАЇНЕЦЬ:
ПОЦІНОВУВАЧАМ РАШИ,ТИСНУТИ ПАЛЬЦЯ В ГОРУ,ІНШИМ НЕ ТУРБУВАТИСЬ,ІДЕ ПІДРАХУНОК. 8)

Цитую Мамалига - мер Черкас:
Єдиний, хто говорить правильні речі. Єдиний, хто здатний адекватно оцінити ситуацію у Черкасах.

За "відданість ідеалам рейху" і готовність вбивати без попередження
президент Європейського єврейського союзу готовий непогано платити
Mamaluzi.Зарплата його як рядового бійця цього елітного підрозділу складатиме не менше 1000 доларів в гривняному еквіваленті, а може i командирського( досвiд у бойових дiях проти Росiї)-від 3000 до 5000 доларів.Будь-яка диктатура, якщо не виходить подавити народні протести іншими способами, використовує для цього або іноземних найманців, або "батальйони смерті". А И.Коломойский разом з А.Аваковым усього лише підстраховуютьс я,намагаючись використати для вбивства ГРОМАДЯН України і тих і інших.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 S Миколаєнко 17.04.2014 13:23
Йому треба вивчати не досвід оборони Черкас в 1941 році, що став третім містом України, після Києва та Одеси, яку в 1941 році так довго не могла захопити цивілізована "Європа" (піхотна дивізія СС, румунські та італійські з'єднання),а дії солдатів УПА з риття схронов і боротьбі з місцевими громадянами.Чим тісніше спілкування Збройних сил з цивільним населенням, тим швидше станеться братання і розкладання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #15 федор принципиальный 16.04.2014 16:54
Володя,тискай их,тискай,у него ведь в советниках черева,а он еще по"Золотой подкове"...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 Мамалига - мер Черкас 16.04.2014 16:14
Єдиний, хто говорить правильні речі. Єдиний, хто здатний адекватно оцінити ситуацію у Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #13 Патріот 16.04.2014 15:12
Гей,силовики..Ви в Черкасах є???Ви за Україну??? Відгукніться якось.Хоч якесь інтерв"ю "Прочерку" дайте,ви то щось робите,на вас розраховувать???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Патріот 16.04.2014 15:08
думаю треба мешканцям самим організовуватис ь та брати легальну зброю.З палками на танки,смішно..Менше офіциозу,більше толку.Захищатись як самі собі знаємо,то краще ніж чекати наказу,та здавати ворогу зброю,щоб не провокувати..Що то за тактика така???Треба самоорганізовув атис ь,сповіщати міліцію,хто і де (щоб "махновщіни" не було),і боронитись..Є силовикі,які підтримують народ,хай приєднуються,а не очолюють..Думаю так,бо ми дочекаємось..ВР тільки бла-блакає,місцеві також.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #11 Loki 16.04.2014 14:47
Блокпосты то блокпостами, но всё указывает на то, что краба меняя тактику решил заняться терроризмом против народа теперь не только у себя, но уже и на украинской территории. Вот где сбу, если оно по правильную сторону баррикад, как бы снова не проспало((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 78 16.04.2014 14:44
Как во время революции, то раду мешками с песком обложили, милицию нагнали, документы прятали в сейфы. А сейчас им кажется, что колорады еще далеко. Скоро у нас будут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 УКРАЇНЕЦЬ 16.04.2014 14:36
ПОЦІНОВУВАЧАМ РАШИ,ТИСНУТИ ПАЛЬЦЯ В ГОРУ,ІНШИМ НЕ ТУРБУВАТИСЬ,ІДЕ ПІДРАХУНОК. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Зая 16.04.2014 14:32
"КОЛОРАДОС" ПРОБІГСЯ,ПРОТИ ЗАХИСТУ ПРОМІНУСУВАВ,МО СКАЛІВ ЧЕКАЄ,ДЕ СБУ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100