реклама

реклама

Сьогодні, 17 квітня, в Черкасах закінчується опалювальний сезон.

Завершення сезону на два дні пізніше (зазвичай сезон закінчується 15 квітня, – ред.) стосується споживачів КП «Черкаситеплокомуненерго» та «Черкаської ТЕЦ», крім лікувальних та дошкільних навчальних закладів, які ще кілька днів лишатимуться з теплом.

За це рішення учора проголосували усі члени виконавчого комітету Черкаської міської ради, інформують у прес-службі установи.

Перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська пояснює, що незначне продовження терміну опалювального сезону викликане низькими середньодобовими показниками повітря у Черкасах.

– Згідно з нормативами, для припинення опалювального сезону у запланований термін потрібно, аби за три дня до цього середньодобова температура повітря була вище восьми градусів. Тоді як за інформацією, наданою Черкаським обласним центром з гідрометеорології, 11 квітня у Черкасах середньодобова температура становила + 4,5 градусів, 12 квітня – + 4, 13 квітня – +5,4, 14 квітня – +7,9, 15 квітня було +7, а 16 квітня – вже десять градусів тепла. Тоді як надалі синоптики прогнозують поступове підвищення температури. Тому вже з 17 квітня, зважаючи на температурні показники повітря, у комунальників є підстави завершити опалювальний сезон у місті. Тоді як дитсадки і школи побудуть з теплом на кілька днів більше, орієнтовно, до наступного тижня, – говорить Алла Грохольська.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 17.04.2014 21:04
Реальгое ПАКРАЩЕННЯ от смены людей во власти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100