реклама

реклама

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вимагає не допустити урядових угод з Партією регіонів і комуністами. Про це він заявив в ході зустрічі з виборцями в Каневі.
Він підкреслив, що уряд не має "під тиском Путіна і його п'ятої колони" йти на поступки терористам і сепаратистам в питаннях запровадження федеративного устрою або надання офіційного статусу російській мові, пише РБК-Україна.

"Це не меморандум. Це капітуляція. Ми нікому не дозволимо здавати наші національні інтереси, за які віддали своє життя багато поколінь українців. Українці не вимагають підписання жодних меморандумів для підтвердження територіальної цілісності і незалежності своєї країни. Більш того, незалежність і територіальна цілісність України гарантована волею української нації, мільйонів українських громадян, жертвами українських героїв, а не кулуарними рішеннями або закулісними домовленостями політиків, олігархів або іноземних держав. Ми нікому не дозволимо вирішувати за нас. Тому вимагаємо виконувати обіцяні державі Україна міжнародні гарантії безпеки", - заявив Тягнибок.

Він також запропонував регіоналам і комуністам в парламенті або виконувати Конституцію і додержуватися присяги народного депутата України, або скласти мандати і нести кримінальну відповідальність за зраду українського народу.

"Угоди з колишніми прибічниками Януковича і агентами Путіна неприпустимі. Вони несуть повну відповідальність за розпалювання сепаратизму, яке переросло в тероризм. Ці негідники ще й допомагають російським агресорам у східних регіонах країни. Окупантам з автоматами підіграють зрадники з мандатами. Від держави ж вимагають прийняти вимоги терористів і проявити слабкість під видимістю толерантності. Свої цілі Путін чітко позначив - це "неосовок", це Україна без українців", - заявив Тягнибок.

Також він знову підкреслив, що в Україні немає реальної загрози для російськомовних громадян.

"Є лише бажання Путіна документально закріпити статус "російськомовних", щоб згодом під приводом захисту "співвітчизників" продовжити тероризувати і анексувати Україну. Колишня дружина Путіна, філолог за освітою, чітко позначила геополітичні цілі Москви - "Росія закінчується там, де закінчується російська мова", - додав Тягнибок.

Нагадаємо, раніше фракція ВО "Свобода" вимагала рішучих дій з боку силових структур для нейтралізації диверсантів і терористів, які захопили адміністративні будівлі в Донецькій і Луганській областях.

"Всі диверсанти, бунтівники та терористи повинні бути покарані. А у випадку збройного опору - знищено", - говорилося в повідомленні фракції.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Патріот 19.04.2014 22:08
А чого в Каневі вимагати ? Олеже,братику,в имагай в В.Зраді,вимагай від кооліції,розбуд и Кличка,зніми з ручника,дій братику...дій...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 БЮТ-ПР-КП-ШИРКА 19.04.2014 14:50
В "СВОБОДІ" Є ДИБІЛЬНЕНЬКІ ПЕРСОНАЖІ,АЛЕ ЦЕ ПРОУКРАЇНСЬКА ПАРТІЯ ,ПРИ УСІХ ПИТАННЯХ ДО ВЧИНКІВ ЦИХ ДІЯЧИВ,СУМНІВУ ЩО ВОНИ ТАКИМ ЧИНОМ ВИБОРЮЮТЬ ПРАВА УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ НЕМА. БУДУ ГОЛОСУВАТИ ЗА НИХ,МАЄ НАС ХТОСЬ ЗАХИЩАТИ,У ВЛАСНІЙ КРАЇНІ !БЮТ ЗРАДИВ МАЙДАН,ЗРАДИВ УКРАЇНУ..БЮТ КРАДЕ ОСТАННЄ,НАШУ МОВУ,АВАКОВ БОРИТЬСЯ З ПАТРІОТАМИ,А ТИМОШЕНКО ДОМОВЛЯЄТЬСЯ З БАНДИТАМИ "ОПЛОТА" ТА ТОРГУЄТЬСЯ З ПР ТА КП.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 БЮТ-ПР-КП-ШИРКА 19.04.2014 14:19
ПРАВИЛЬНО ЗРОБИВ. ТРЕБА ЩОБ УДАР ТЕЖ ВИЗНАЧИВСЯ. ЯКІ ПЕРЕМОВИНИ І ЮЛЬТІМАТУМИ МОЖУТЬ СТАВИТИ СЕПАРАТИСТИ,ВБИ ВЦІ І ВОРОГИ ? ЯКІ ПЕРЕМОВИНИ З ПР ТА КП ? КОГО ВОНИ РЕАЛЬНО ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ? ЧОГО ВОНИ ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ВИБОРЦІВ СХОДУ,ЇХ ТАМ НЕНАВИДЯТЬ,ТОЧН О ЗНАЮ. ЧОГО ВСЯ УКРАЇНА МАЄ ЛЯГТИ ПІД КУПКУ СЕПАРАТИСТІВ І СХІД.ВОНИ НЕНАВИДЯТЬ УКРАЇНУ,ЗРИВАЮТ Ь І ТОПЧУТЬ НАШ ПРАПОР. ЯКИЙ ОФІЦІАЛЬНИЙ СТАТУС МОЖЕ БУТИ ДЛЯ МОВИ ОКУПАНТА ? ЧОГО ЙОГО УСТАНАВЛЮВАТИМЕ ЗБІГОВИСЬКО ДЕПУТАТІВ ,А НЕ РЕФЕРЕНДУМ ГРОМАДИ ? ХТО ДАВ ПРАВО ЛІДЕРАМ ПЯТИ ПРОКРАВШИХСЯ ПАРТІЙ ВИРІШУВАТИ ПОБАЖАННЯ НАРОДУ ? ХТО ДАВ ПРАВО ПИСАТИ І ОЗВУЧУВАТИ ЦЕЙ МЕМАРАНДУМ ,І ЩОСЬ ОБІЦЯТИ ТУРЧИНОВУ І ЯЦЕНЮКУ ?З КИМ ТА ПРО ЩО ДОМОВЛЯЄТЬСЯ ТИМОШЕНКО? ХТО ВОНА ТАКА ? ЄДИНЕ ЧОГО БАЖАЄ ВСЯ УКРАЇНА,ЦЕ ЩОБ АРМІЯ ЇЇ ЗАХИЩАЛА А ВР БУЛА ПЕРЕВИБРАННА.ЯКИЙ СМИСЛ ЦЬОГО МЕМОРАНДУМУ,ЗНИ КНУТЬ "ЗЕЛЕНІ" ЧОЛОВІЧКИ,ЧИ "ПЯТА" КОЛОНА СТАНЕ ПАТРІОТАМИ ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100