реклама

реклама

Фото прес-служби ДСНС України

Фото прес-служби ДСНС України

Переяслав-Хмельницька міжрайонна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом вибуху на автозаправочній станції неподалік міста Переяслав-Хмельницький.

Встановлено, що 22 квітня близько 9-ї години ранку стався вибух у приміщенні магазину автозаправної станції «БРСМ-Нафта», яка розташована на 45 км автодороги Бориспіль-Дніпропетровськ.

Вибух повністю зруйнував адміністративне приміщення АЗС та магазин роздрібної торгівлі. Внаслідок інциденту постраждало 12 осіб, 6 з них – загинуло, ще 6 травмовані. Серед постраждалих – троє черкащан: журналістка «Нової Доби» Світлана Оболевич, а також черкащани Станіслав Дугін та Олександр Усіков. За інформацією ЗМІ, одна із загиблих – 26-річна Ірина Малякіна – проживала в Черкаській області.

Відомості про подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 270 КК України, тобто порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

Розслідує кримінальне провадження слідчий відділ Переяслав-Хмельницького МВ ГУМВС України у Київській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, інформує прес-служба прокуратури Київської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100