реклама

реклама

В області тривають кадрові зміни. Уже призначено 8 нових керівників райдержадміністрацій – Городищенської, Драбівської, Звенигородської, Катеринопільської, Корсунь-Шевченківської, Лисянської, Маньківської та Черкаської. Решта перебувають на погодженні в центральних органах влади. Останні дві кандидатури (керівників Монастирищенського і Золотоніського районів) були запропоновані КМУ після п’ятничного обговорення в обласній народній раді. Також відбуваються призначення нових керівників департаментів і управлінь ОДА.

Про це повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

Як зазначив Юрій Ткаченко, осіб, які могли б зайняти посади нових керівників, підбирають його заступники. Після цього кандидатура обговорюється з головою ОДА, а відтак потрапляє на розгляд Народної ради.

- Голос Народної ради – дорадчий, - наголосив Ткаченко. – Для мене він важливий для того, щоб прислухатися до представників політичних партій, громадськості, щоб призначення відбувалися відкрито й публічно.

Наразі формується склад Громадської ради, яка надалі виконуватиме ці функції, адже частина членів Народної ради вже ввійшли до владних структур, а отже їхні рішення, на думку Ткаченка, можуть сприйматися громадськістю як не зовсім об’єктивні.

На сьогодні Народна рада підтвердила кандидатури: на посаду начальника департаменту освіти та науки – Валерія Данилевського, управління комунального будівництва – Олександра Турчиняка, управління у справах сім’ї, молоді та спорту – Максима Зеленського (його заступник – Катерини Коваленко).

Директором департаменту економіки має стати Петро Чернявський, начальником управління промисловості та розвитку інфраструктури – Юрій Панченко, управління юстиції – Руслан Дмитренко, управління інформаційної політики та зв’язків зі ЗМІ – Олена Петрова.

Обов’язки директора департаменту охорони здоров’я виконує Олег Найден, начальником управління містобудування та архітектури залишається Василь Дмитренко. Обов’язки директора департаменту фінансів виконує Наталія Кравченко.

З начальником управління культури визначається рада митців Черкащини. Департамент з суспільно-політичних питань та регіональної політики ввійде до структури управління інформаційної політики.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #13 Христинівка 03.05.2014 12:45
Цитую нейм:
Данилевський, то дійсно чесна та порядна людина, розумний і талановитий освітянин.

Як сам себе не похвалиш, то ніхто й слова доброго не скаже :lol: Ага, особливо талановитим і чесним він був у Христинівці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Правий сектор 30.04.2014 07:13
Чорнобаївський район на особливому рахунку в Ткаченка. Там існує владна порука. Свої не продають своїх.Пан Ткаченко пробачив регіоналу Корнієнко його прислужування Тулубу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 00 29.04.2014 16:57
Яка рада митців! За нас все самі вирішують кулуарно...! Хіба, що одна Мартинова Керує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 00 29.04.2014 16:56
Цитую микола:
а хто ж буде начальником департаменту АПК?

А ця регіоналка, що вибори валила по 197 округу І далі буде працюави!!! А чому ж все справедиво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 чомучка 28.04.2014 22:31
Виглядає все смішно! ОДА скоро розформуюь, а вам ф..-вам залишиться Насправді вирішує все так звана Народна рада... А в Ткаченка не має повноважень на це чи він так вдає. Жесть... А чому цікаво Дмитренко залишився , чи це самий недоторканий. О це цим ви викликаєте вже не прозорість, а навпаки затьмарення.Майбутнього у вас НЕМАЄ. Рильце вже у вас в пушку, тому що не всі написали заяви, ЦЕ НОРМАЛЬНО.Хто попереднику ......., той і працюватиме далі, бо успішно далі......Як це бридко спостерігати...А ви вуші порозвішували, і гадаєте, що ви такі успішні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 микола 28.04.2014 21:42
а хто ж буде начальником департаменту АПК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 нейм 28.04.2014 19:45
Данилевський, то дійсно чесна та порядна людина, розумний і талановитий освітянин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 123 28.04.2014 19:37
Вовк линяє, але вдачі не міняє. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
+11 #4 11111 28.04.2014 16:40
В області народна рада складається з професійних перспективних людей чи так як в Городищі з пенсіонерів та інв.лідів (чиї посвідчення куплені)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100