реклама

реклама

 Кримський режисер Антон Романов, який донедавна працював у «Театрі на Москальці», 30 травня презентує в Черкасах прем’єру вистави «Сніданок із ворогом».


Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Це – вистава за сюрреалістичною, абсурдистською комедією Фернандо Аррабаля «Пікнік». У версії Антона Романова й черкаського театру вона буде називатися «Сніданок із ворогом». 

– Це була перша п’єса Фернандо Аррабаля. Вона була написана під враженням громадянської війни в Іспанії. Але це комедія. Як говорив сам Аррабаль, це - наївна комедія. Ми трохи її переробили. Будемо сподіватися, що вистава буде актуальною. Буде таким собі дьогтем, але із гумором. Вистава актуалізована до нашої політичної ситуації, – розповів під час прес-конференції про майбутню прем’єру кримчанин.

Антон Романов через складну ситуацію в країні та своєму рідному «Театрі на Москальці» приїхав жити та працювати до Черкас. У нашому місті молодий актор – із 9 квітня. У черкаському театрі із кримчанином уклали договір і працюватиме він там до того часу, поки театр піде у відпустку.

Крім того, влада міста запропонувала Антону зареєструватися в центрі зайнятості, оскільки він не матиме постійного місця роботи, а працюватиме за угодою в театрі. Також у міськвиконкому обіцяють надати Антону Романову соціальну допомогу в оплаті житла.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 актер 06.05.2014 12:10
Самим работы здесь нет, так еще набираем.Сейчас начнется наезд гастробайтеров.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Дід Трохим 05.05.2014 10:29
Навіщо хлопця попалили? Не можна стояти на обліку в ЦЗ і працювати десь за угодою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100