реклама

реклама

Учора, на 76-му році життя помер колишній очільник обласної медицини та багаторічний головний лікар Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги Анатолій Ляшенко. Про це стало відомо «Прочерку» із власних джерел.

– Анатолію Івановичу стало зле позавчора, 5 травня, – говорить «Прочерку» головний лікар Черкаської обласної стоматологічної поліклініки Іван Коваленко. – Мені розповіли, що Діна Сергіївна, його дружина, забрала до себе в лікарню (дружина Анатолія Ляшенка працює в Черкаській обласній лікарні, – ред.). У лікарні вчора він і помер. Схопило серце. Я думаю, що інфаркт. Оце такі погані справи. Ми з Анатолієм Івановичем були в добрих стосунках. Не скажу, що ми товаришували, оскільки більше спілкувалися по роботі.

Прощання із Анатолієм Івановичем відбудеться завтра, 8 травня, у Будинку трауру із 11.00 до 13.00.

30 січня Анатолію Івановичу виповнилося 75 років. Цій даті пан Ляшенко не радів через страшні події в Україні. Чи не єдиною його розрадою була сім’я – дружина, троє доньок, двоє онуків, троє онучок і правнучка. Їм і присвячував своє життя Анатолій Іванович.

20 липня 2012 року Анатолій Іванович разом із дружиною Діною Сергіївною відсвяткували «золоте» весілля.

Анатолій Ляшенко був знаною людиною в медичній галузі області. Очолював Жашківський районний протитуберкульозний диспансер, був головним лікарем Звенигородський району, завідуючим відділом охорони здоров'я Черкаського облвиконкому. Із 3 березня 1980 року до 20 липня 2004 року був головним лікарем Третьої міської лікарні. Був депутатом двох скликань Звенигородської райради, обласної ради, тричі – Соснівської райради та членом виконкому.

Є «Відмінникрм охорони здоров’я Радянського Союзу», має орден «Знак пошани», орден трудового червоного прапора, медаль «Ветеран праці» та звання «Заслужений лікар України».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Давайте уже думать 08.05.2014 10:53
Царство йому Небесне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 КОЛЕГА 08.05.2014 10:21
Глибоке співчуття родині.Серйозний організатор охорони здоровя, патріот, порядна людина. Земля пухом...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Людмила Анатоліївна 07.05.2014 20:55
Царство небесне добрій, порядній людині-шановному Анатолію івановичу,щире співчуття його родині:дружині, дітям,онукам.Будемо його пам"ятати за чуйність та добрі справи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 куку 07.05.2014 10:18
ЦАРСТВО ТЕБЕ НЕБЕСНОЕ ЗЕМЛЯ ТЕБЕ ПУХОМ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100