реклама

реклама

Екс-голова Черкаської обласної ради, колишній «батьківщинівець» Володимир Гресь нині є відповідальним за організацію виборчого туру кандидата в президенти Петра Порошенка у Черкаси. Про це Володимир Анатолійович повідомив у коментарі «Прочерку».


При цьому він зазначив:

– Не можна сказати, що я працюю в штабі Порошенка. Я як і раніше є помічником нардепа Миколи Томенка (також колишнім соратником Юлії Тимошенко, а нині довіреною особою Петра Порошенка - ред.). Головним же у черкаському виборчому штабі Порошенка є Олег Свинарчук, проте я відповідальний за приїзд кандидата в президенти на Черкащину. Це буде орієнтовно на початку двадцятих чисел травня, – сказав Володимир Гресь.

Що ж до запитання, чи не хотілося б йому організовувати приїзд на Черкащину кандидата в президенти Юлії Тимошенко, у політсилі якої він був донедавна, то Володимир Гресь коротко зазначив, що цим займається черкаський штаб Тимошенко.

У черкаському штабі Петра Порошенка виданню пояснили, що Гресь є керівником одного з трьох напрямків роботи штабу.

– Крім організації туру кандидата в президенти, нам ще слід займатися агітаційною кампанією та готуватися до захисту результатів у виборчих комісіях, – пояснив «Прочерку» перший заступник керівника обласного виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка Юрій Сас. – Взагалі ж, нині багато людей хочуть до нас приєднатися, та нам треба, щоб всі приєднувалися до роботи штабу в рамках закону. В цілому ж в нас один штаб з керівником Олегом Свинарчуком і ніяких альтернативних команд немає.

реклама

Коментарі  

 
+9 #7 Дід Трохим 09.05.2014 12:56
26 Йулька буде возить носом по кілометровій дорожці, більше нічого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #6 МАРГО 08.05.2014 23:34
ЭХ, ХЛОПЦЫ, 26 ПРИЙДЕТ ЮЛЬКА, И БУДЕТЕ ВЫ БЕДНЫМИ!И ПОДЕЛОМ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Михайло 08.05.2014 20:20
Гресь,Бондаренк о,Томенко здали Юлію Тимошенко,як склотару! Ганьба! Як від цих панів тхне зрадою,корупціє ю,інтригантство м,а Бондаренко Анатолій петеушник,зате дипломів вишів накупляв і всі три червоні, в той день в переході метрополітену лише червоними торгували!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Loki 08.05.2014 18:30
))) Судя по фото -"Порошенко й другим рекомендует!" ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+36 #3 жодного голосу ПР і КП 08.05.2014 15:12
Юля,все пропало,не бути тобі президентом,хоч лякай,хоч обріхуй,хоч з трусів вискочи.А для БЮТ останнє попередження,не відмажетесь від шефині,голосів не отримаєте.Ноги,рєбята,ног и...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Anchlus 08.05.2014 15:12
Гресь-один з кращих голів облради останніх часів.Хто б це повідомлення не тролив,але це правда.Не те,що нинішня мадама)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 незнайка 08.05.2014 15:10
Юля одному йиому вирыла А Гресь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100