Депутат від одномандатного округу №14, який у цьому складі ради представляє ВО «Батьківщина», Святослав Вовкодав, не бере участі у виборах, а пішов у армію. Він призваний по мобілізації до Збройних Сил України і нині перебуває на посаді заступника командира батальйону з виховної роботи. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

– До моїх обов’язків входить гуманітарна підготовка, проведення тестування, підготовка особового складу до виконання бойових задач. Я щасливий, що сюди прийшов і не витрачатиму тепер час даремно. Треба захищати свою державу і закликаю всіх, хто хоче долучитися до наведення порядку в державі, вступати до лав Збройних Сил України і виконувати свій обов’язок саме тут, у складі ЗСУ, а не в складі різних громадських організацій на кшталт автомайдану тощо, але це не в образу їм сказано, – зауважив Святослав Вовкодав.

На даний момент він не знає, щоб хтось з його колег-депутатів пішов у армію.

– Не бачу їх серед військовослужбовців, – зауважив депутат.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #5 Василь Миколенко 19.05.2014 15:18
Бережи тебе, Боже!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Loki 19.05.2014 14:04
Вчора поболтав з до..нбасом, родиной мого децтва. Вперше розказувать начали, шо ж там таке робицца. Раньше казали "та всё нормально". Тепер видно надоїда бути майбутьніми ветеранами гоп-революцій. Нє смотря на то, шо на вулиці плюс 35, дороги ведущие до шахтарськой столиці майже пусті, массових вилазок на ставки та другі калюжі не наблюдаеться тепер і по виходним, в отлічіє от раньше. Частина блокпостів стоїть без г..поти, одні бетонні блоки. Мабуть бастують трєбуя повишенія расценок за патріотизм. До цього вроді платили 200 гр. в день за підтримку республіки болтанням між блоками без оружія в спортівних штанах "адідас" з лампасами та в кєпкє, і 1000 $ в місяць ідєйному колораду з ружжом та "make up", готовому по молодості отложить....... в сиру землю во имя ґулаґного майбутьного решти личинок)). Ну панятно, шо грабить награблене, єнто святое ще з 17 году. Народ в основной массі своїй точно тепіли з "донєцким синдромом". Критично мислячих не багато. Вопчем, взнав шось інше)).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Патріот 19.05.2014 13:59
Вибачте,але ця людина голосувала проти БЮТ з ПР,за що отримала посаду від Білоусова,ця людина стопорнула перейменування аул.Леніна на вул.Небесної Сотні,в угоду МП,на якусь ,яку він і сам не пам"ятає,і ця людина буде виховувати солдат на сході? Чому він їх навчить ? Він же зрадник і пристосуванець.Кошмар.Але хай живим вернеться,людин а все ж таки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Українець 19.05.2014 13:44
Цей навиховує. А як зважити на його теплі(можливо фінансові) стосунки з УПЦ МП ,то взагалі страшно.Господи,храни Україну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 незнайка 19.05.2014 13:34
Привлекай НАУКОВЕЦЬ з миськвыконкому а то совсем там закабанеют без субботников
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100