реклама

реклама

Слідчим управлінням прокуратури області завершено досудове розслідування частини кримінального проводження за фактом незаконних дій працівників правоохоронних органів під час акцій мирного протесту, яку проводили учасники «Автомайдану» в місті Черкаси у січні поточного року.


Вказані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Установлено, що чотири працівника УДАІ УМВС України в Черкаській області в ніч з 26 на 27 січня 2014 року через свою службову недбалість не вжили заходів до припинення правопорушень з боку так званих «тітушок», а також пошкодження майна громадян біля приміщення Черкаської обласної державної адміністрації.

За клопотанням прокурора підозрюваних відсторонено судом від займаних посад.

Обвинувальний акт за підозрою вказаних працівників міліції направлено до суду, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Довідково: Прокуратура області займає принципову позицію щодо невідворотності покарання усіх працівників правоохоронних органів, передусім колишнього керівництва УМВС України в області, які винні в порушенні прав громадян під час мирних акцій протесту.

Досудові розслідування кримінальних проваджень за фактами неправомірних дій працівників міліції під час подій у січні поточного року біля приміщення Черкаської обласної державної адміністрації продовжуються.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Знаємо 21.05.2014 16:50
Т..тушки, які громили і палили авта - то переодягнені курсанти і студенти пожежної академії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Патріот 21.05.2014 15:13
Необхідно притягнути до відповідальност і не тільки тих хто виконував накази, а й тих хто їх віддавав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 жах 21.05.2014 14:43
Це просто зневага до громадськості, працівникам ДАІ дали вказівку перекрити площу, а побоїше влаштували т...тушки і правохоронці в чорному обмундируванні. Встановити того, хто дав команду розігнати активістів не дуже складно - пробити телефонні розмови осіб, що могли це зробити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Вухо 21.05.2014 13:09
А ви думали кого покарають??? Івакіна, Сан Санича, Березу, Мелю, Іващенка з УВД??? Болт вам з газовою різьбою! Сірого мєнта, який мусив виконувати накази!
Як же ти зараз докажеш, що тебе змусили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Марта 21.05.2014 13:04
Цитую прокисший борщ:
Нет у нас соборнойы площЫ. У нас площадь Ленина. Слава Беркуту!!!!

не борщ,щі,хоч пуй полощі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 прокисший борщ 21.05.2014 12:04
Нет у нас соборнойы площЫ. У нас площадь Ленина. Слава Беркуту!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Марта 21.05.2014 12:01
А як на рахунок Сан Санича,який збирав тітушок,Ігорка, який керував?Знову балатується...А хто селив тітушок в ОДА ? Невже не знаєте ? ГАЇ вам завинило ? Знайшли крайніх ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкаси 21.05.2014 11:56
І це по вашемо "тітушка" б"є машину ??? А як на рахунок побитих і незаконно заарештованих(п ротягом трьох днів)і засудженних людей ??? Хто (який козел відпущення) буде відповідати ? А хто дав наказ на лютому морозі поливати людей водою,а хто вазон кинув? Хто ,хто,а ГАЙці там винні менше всього. СРАМ,такому слідству,СРАМ,П РОФАНАЦІЇ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100