Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко, його перший заступник Наталія Старікова та заступник Віталій Коваль голосуватимуть на виборах 25 травня одній дільниці, що розташована в черкаській гімназії №31. Про цей дивовижний збіг обставин щойно на прес-конференції розповіла, відповідаючи на запитання «Прочерку», Наталія Володимирівна.


– Ви не повірите! Із вами зараз буде шок! Із нами це теж відбулося, – сказала журналісту «Прочерку» Наталія Старікова. – Ми всі троє, Ткаченко, Старікова та Коваль, голосуємо в 31-ій школі. Ось можете собі це уявити?!

– Це збіг обставин! – засміявся Віталій Володимирович.

– Спочатку Ткаченко запитав мене, де я голосую. Сказала, що в 31-ій школі. Тоді запитав, де Коваль. Де? У 31-ій! – емоційно переповідає Наталія Старікова.

Цього року перший заступник голови ОДА планує піти проголосувати на дільницю близько 10-ї години. Заступник голови навіть не береться робити такі прогнози.

– Оскільки я фактично з 00.00 25 травня заступаю на цілодобове чергування, то от коли мені вдасться проголосувати... Буду намагатися зранку. Ми традиційно йдемо сім’єю, із малими навіть. Заходимо, голосуємо. Тепер, як Бог дасть! – сказав Віталій Коваль.

На запитання журналістів, чи визначилася Наталія Старікова, із кандидатурою, яку підтримає на президентських виборах, відповіла так:

– Оскільки я хочу, щоб був обраний президент, хочу, щоб вибори відбулися в один тур, я знаю, за кого буду голосувати. Я хочу, щоб у країні був президент, – сказала Наталія Володимирівна.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 лариса 24.05.2014 20:11
І Вітасик, губу закусить , подумає гарненько і проголосує.І зразу стане всім легше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Айран 24.05.2014 17:48
Цитую Андре Тан:
Вау!!! Какой нынче Dress-Code для госслужащих :lol:

Да,уж очень фривольненько выглядит замша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Рефері 24.05.2014 11:52
Такої сенсації давно не було! Резонанс неймовірний, тільки про це всі й говорять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Андре Тан 24.05.2014 10:42
Вау!!! Какой нынче Dress-Code для госслужащих :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 varvar 23.05.2014 18:02
Ще й одноголосно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100