реклама

реклама

Сьогодні Лівобережна станція швидкої допомоги, яка 1 червня 2013 року об’єднала швидку допомогу Драбівського, Золотоніського та Чорнобаївського районів, збільшилась на 4 новенькі автомобілі. Їх подарував та приїхав вручити депутат Верховної ради України Володимир Зубик.

Зі словами вдячності до мецената звернувся голова райдержадміністрації Григорій Зінченко: «Ця подія свідчить про реальну, дуже необхідну допомогу для нашого району – це ще один крок до поліпшення якості надання медичних послуг населенню. Адже застарілий і зношений парк автомобілів не завжди дає змогу вчасно прибути на виклик, а за цим вчасно надана екстерна допомога, а в деяких випадках – збережене життя хворого. Тому час потребує оновлення парку автомобілів швидкої допомоги.  Кажуть коли людина робить добрі справи – це воздасться їй сторицею».

Скрін-шот сторінки сайту ОДА, яку швиденько підчистили...

Скрін-шот сторінки сайту ОДА, яку швиденько підчистили...


Григорій Миколайович також подякував лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, всім працівникам охорони здоров'я району за їх нелегку працю та побажав всім присутнім завжди відчувати невичерпне джерело сил і оптимізму, з гідністю нести почесну варту в охороні найдорожчого скарбу – здоров'я людини.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату Чорнобаївської райдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 павел 12.06.2014 19:43
никаких машин никто никоме не вручал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3   03.06.2014 22:05
Недобре, що ця інформація виринула як Пшонка в Підмосков'ї. Бо Зубик коли взнає, що він автомобілі подарував, то там не один з його помічників буде собі нору на дні Ростова на Дону шукати, щоб залягти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Дмитро 03.06.2014 18:32
якщо мені не зраджуе пам"ять то ці швидкі закуповував кабмін для всієї України!!! яким боком до них зубик причетний??? якщо причетний, то що він за свої гроші їх придбав?? знов передвиборча агітація за гроші держави і народу??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 СЕЛЯНИН 03.06.2014 18:29
Тепер Зубика пожиттево обциловуваты?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100