7 червня у селі Білозір’я (Черкаського району, Черкаської області) відбудеться урочисте відкриття будівництва і закладення першого каменя у фундамент манежу для ігрових видів спорту та гуртожитку для вихованців спеціалізованої дитячо-юнацької футбольної школи «Славутич-Зоря». Про це повідомив почесний президент ФК «Зоря» (Білозір’я), генеральний директор  ФК «Славутич» (Черкаси) Володимир Лашкул, пише сайт «Славутича».


Володимир Лашкул розповів, що будівництво вестиме приватне підприємство «Надія», яке з поміж інших претендентів запропонувало найоптимальніший варіант виконання робіт. Загалом будівельні роботи планується завершити протягом 21 місяця.

У ході зустрічі було підписано договір будівельного підряду між спортивною дитячо-юнацькою футбольною школою «Славутич-Зоря» та приватним підприємством «Надія», щодо будівництва у селі Білозір’я (Черкаського району, Черкаської області) манежу для ігрових видів спорту та гуртожитку для вихованців СДЮФШ «Славутич-Зоря». Угоду підписали радник директора приватного підприємства «Надія» із зовнішньоекономічних питань Андрій Саркісян  та директор дитячо-юнацької футбольної школи «Славутич-Зоря» Володимир Пилипенко.

Манеж для ігрових видів спорту та гуртожиток для вихованців спеціалізованої дитячо-юнацької футбольної школи «Славутич-Зоря» складатиметься із двох поверхів. Манеж для ігрових видів спорту матиме розміри 20 х 40 м. Передбачені трибуни для глядачів на 120 місць. Також там будуть роздягальні, реабілітаційний та медичний центри. До складу комплексу входять конференцзал, кафе та інші приміщення для забезпечення ефективної роботи спортивного закладу. Гуртожиток для вихованців СДЮФШ «Славутич-Зоря» розміщуватиметься на двох поверхах. Це буде 20 кімнат з усіма умовами, у яких можуть проживати по 2 особи.


Відзначимо, що для навчання юних футболістів поряд із спортивним комплексом, є футбольне поле з трав’яним покриттям. Зовсім неподалік знаходиться Білозірська загальноосвітня школа №1, де можуть навчатися юні таланти, які проживатимуть у гуртожитку. Таким чином йдеться про замкнене коло якісної підготовки футболістів.

На завершення прес-конференції Володимир Лашкул розповів про ідею створення Всеукраїнського центру розвитку дитячо-юнацького, аматорського та професіонального футболу в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100