реклама

реклама

Черкаський батальйон територіальної оборони вчора в обід, подолавши 450 кілометрів шляху від Черкас, прибув до пункту розгортання на півдні України. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив Черкаський обласний військовий комісар Євгеній Курбет.

– У деяких ЗМІ прозвучала інформація щодо діяльності нашого батальйону територіальної оборони, яка не відповідає дійсності, – зазначив Курбет. – Йшлося, зокрема, про те, що «наші черкащани воюють під Слов’янськом без бронежилетів, без їжі та одягу».

У повідомленнях ішлося про погані побутові умови та нібито вороже ставлення місцевого населення.

Полковник Курбет наголосив, що 14-й черкаський батальйон територіальної оборони прибув на місце дислокації тільки вчора вдень, причому це місце – зовсім не під Слов’янськом і навіть не на Донеччині, а зовсім в іншій області України, не на сході, а на півдні держави. За цей час ніяких неприємних вражень від спілкування з місцевим населенням у бійців не було. З боку керівництва міста, де розмістилися черкащани, відчувається сприяння та підтримка.

Як зазначив військовий комісар, поки що не всі побутові проблеми розв’язані, але батальйон має дах над головою (він розквартирований у колишньому приміщенні військової частини), привіз собою польову кухню. Всі бійці вдягнуті та взуті, озброєні автоматами радянського зразка та мають військову техніку, мобілізовану з підприємств національної економіки (щоправда, по дорозі два автомобіля вийшли з ладу й потребували ремонту).

Незважаючи на те, що батальйон розміщений віддалік від місць здійснення АТО, його поступово обладнують кевларовими шоломами (високої міцності) та бронежилетами. За словами полковника Курбета, проблема зараз не в грошах (військовикам надають допомогу українські підприємства), а в певному дефіциті цих захисних засобів.

Євгеній Олександрович зауважив, що говорить лише про батальйон територіальної оборони, за який він відповідає особисто, а не за всіх черкаських військовиків, що проходять службу в різних підрозділах Збройних сил України.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 хто 18.06.2014 13:08
От ви кажете що всі солдати вдягнуті і взуті, тільки в що, те що ви їм видали, вистачило тільки на декілька днів! А зброя? так ви видали зброю, а про боєприпаси мабуть забули так. якщо це черкаський батальйон, то це означає що вони повинні захищати Черкащину. А те місце де вони знаходяться в даний момент, несхоже на Черкаську область.


Для чого створили цей батальйон, і скілки ви ще будете їх там тримати??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Христос 13.06.2014 13:01
"Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что затворяете Царство Небесное человекам; ибо сами не входите и хотящих войти не допускаете... обходите море и сушу, дабы обратить хотя одного; и когда это случится, делаете его сыном геенны, вдвое худшим вас... Вожди слепые, оцеживающие комара, а верблюда поглощающие... очищаете внешность чаши и блюда, между тем как внутри они полны хищения и неправды... Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что уподобляетесь окрашенным гробам, которые снаружи кажутся красивыми, а внутри полны костей мёртвых и всякой нечистоты... по наружности кажетесь людям праведными, а внутри исполнены лицемерия и беззакония... Змии, порождения ехиднины!... Я посылаю к вам пророков... и вы иных убьёте и распнёте, а иных будете бить в синагогах ваших и гнать из города в город... да придёт на вас вся кровь праведная, пролитая на земле... Истинно говорю вам: все сие придёт на род сей".
Евангелии от Иоанна (глава 8-44)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Нестор Іванович 13.06.2014 11:27
Цитую Коли Олійника посадять:
В Черкасах їздить чорна машина з білою кришею,на дзеркалі в салоні,великий "колорадський" бант.Номер СА далі не знаю.Руки чесались лобовуху гепнуть,тому ноги втікли від гріха.


Якщо чесалися то потрібно було гепнуть, був би Ви в Донецьку на машині із синьо-жовтим бантом у колорадів не тільки руки не зачесалися б. Носіння, поширення символіки окупантів маємо вважати за відверто ворожі прояви до українського суспільства, і реакція має бути відповідною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Василь Миколенко 12.06.2014 20:30
Цього бр.хуна потрібно посадити на БТР без бронежилету і відправити в Слав"янськ...
По другому не буде працювати...
Або вигнати в шию...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Коли Олійника посадять 12.06.2014 18:42
В Черкасах їздить чорна машина з білою кришею,на дзеркалі в салоні,великий "колорадський" бант.Номер СА далі не знаю.Руки чесались лобовуху гепнуть,тому ноги втікли від гріха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Коли Олійника посадять 12.06.2014 17:58
Ну,і хто бреше ? Чогось мало віри "комісарам".Вчора нацгвардійці бунтували,їх слова теж відрізняються від офіціальної версії...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 незнайка 12.06.2014 17:56
Сколько штук ЛЫСТОВ СЧАСТЬЯ адресованных на деревню дедушке особыстым пидпысом УКРАСИЛ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100