реклама

реклама

41-річний, раніше судимий чоловік знайшов свій, хоча вже й давно не оригінальний, спосіб добування грошей на прожиття. Поміркувавши, налагодив систему закупівлі і, в подальшому, збуту небезпечно-наркотичних речовин.

Зароблені кошти витрачав на нові партії опію та на власні потреби. Собі на підмогу взяв, ще двох людей. Члени організованої злочинної групи діяли по досконало налагодженій схемі. У власному помешканні розливали у медичні шприци небезпечний ацетильований опій, який миттєво розходився містом. Його збували за ціною від 30 до 50 гривень за 1 мл. Покупців вистачало, та й самі члени групи, за рахунок постійних клієнтів, не проти були зняти «пробу» з варива. Тільки така підприємлива діяльність  проіснувала лише три тижні.

– Злочинців було затримано, як то кажуть, «на гарячому», – розповідає прокурор відділу прокуратури області Юрій Гончаренко. – Прикрим у цій ситуації є те, що вказані особи вже були засудженні за подібні речі, але, як бачимо, так і не виправились. Суд знову визнав їх винними, за сукупністю статей Кримінального Кодексу України їм призначено покарання у вигляді довгих років ув’язнення…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100