реклама

реклама

Комунальні служби завершують роботи з очистки прибордюрної частини основних транспортних магістралей. Уже очищено від бруду, піску і землі 41 вулицю, інформує прес-служба Черкаської мерії. Переважно це центральні дороги міста. Загалом комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ» планує цього роки очистити «прибордюрку» на 47 вулицях. Нині бригади працюють на вулицях Р.Люксембург, Пастерівській, Чехова.

У планах підприємства очистити від бруду і ґрунту проїжджу частину вулиць Піонерська, Б. Хмельницького і частково Гоголя.

—  Ми не лише очищаємо прибордюрну частину, але й знімаємо зайвий ґрунт на зелених зонах біля доріг. Таким чином ми вирівнюємо землю і асфальтне покриття. Робимо це для того, щоб згодом не виконувати зайву роботу. Адже після дощів земля, яка роками накопичувалась уздовж доріг, потрапляє на проїжджу частину, засмічує дощову каналізацію. Тоді ми вимушені будемо витрачати кошти, які могли б піти на розв’язання  нагальніших проблем міста, на очищення прибордюрної частини міських шляхів, — говорить директор КП «ЧЕЛУАШ» Борис Оніщенко.

Черкаські вулиці прибирає мега-пилосос "Джонсон"

Черкаські вулиці прибирає мега-пилосос "Джонсон"

За його словами, зайвий ґрунт зняли вже по вул. Г. Сталінграду, Смілянській та по правій стороні вул. 30 років Перемоги. На черзі — вулиця Котовського.

Борис Оніщенко розповів, що землю, пісок та бруд, зібраний з прибордюрної частини, відвозять у визначені місця на вул. Гагаріна та 30 років Перемоги. Після ручної очистки вулиці (усі роботи проводяться вручну бригадами КП «ЧЕЛУАШ») по ній «проганяють» пилосос «Джонстон».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100