реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г. Шевченка запрошує на вистави 26-29 червня.

Так, 26 червня, у четвер, о 18.30 – травестія за п'єсою Олекси Коломійця «Фараони» – «Хто в домі господар?!» Це вкрай смішна, майже фарсова комедія. Місце дії вистави – звичайне село в період радянської влади, де всі керівні пости зайняті виключно чоловіками. Але після однієї бурхливої ночі з піснями і великою кількістю самогону чоловіки прокинулись і виявили,  що тепер у селі всім заправляють жінки – і поводять вони себе точнісінько так, як чоловіки...


27 червня, у п’ятницю, о 18.30 – «Дуже проста історія» сучасного драматурга Марії Ладо.

Це історія про те, як сільська дівчина Дарина завагітніла від Олексія, сина першого на селі п'яниці. Рішення батька Дарини однозначне – аборт. Страшний вирок сколихує спокійний ритм життя всіх дійових осіб цієї – людей, тварин та небожителів…

29 червня, у неділю, о 17.00 – вперше в Україні прем'єра маніакальної комедії за твором Жана-Батіста Мольєра «Мізантроп».

Це – історія про палку пристрасть, красуню-вітрогонку, женихання чотирьох кавалерів до однієї з найвизнаніших красунь вищого світу. Історія зі шквалом емоцій, у сучасних постановках якої мають за честь взяти участь такі світові зірки, як Кіра Найтлі, Фабріс Лукіні та Ламберт Уілсон.


Дітям 29 червня, у неділю, о 12.00 покажуть музичну казку про добро і зло, щирість, любов, мужність, хоробрість «Золоте курча».

Уособленням цих людських рис у виставі є хитра, жадібна, корислива Лисичка, добрий, довірливий Вовк і непосидючий маленький Півник.

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100