«Народна філармонія», що кілька місяців підтримує бойовий дух українських воїнів, у День Конституції України відвідає з концертом Черкащину.

Цей мистецький проект, створений 5 квітня 2014 року за сприяння Міністерства культури та Міністерства оборони України, покликаний підбадьорити, надихнути на ратні подвиги військових Збройних Сил України заради захисту територіальної єдності держави. В ньому взяли участь відомі українські митці: Народні артисти України Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Володимир Талашко; Заслужені артисти України Леся Горова, Ірина Кириліна, Тарас Компаніченко; лауреати Міжнародних конкурсів Руслана Лоцман, Михайло Твердий; гурти «Горлиця», «Тарута»; композитори, співаки-барди.

За цей час артисти дали близько 40 концертів у військових частинах різних областей країни, формуваннях Національної гвардії, воєнних госпіталях, реабілітаційних центрах учасників бойових дій. Наступні виступи відбудуться з 20 по 23 червня для військових Херсонщини та Запоріжжя.

А в доленосний для держави день, коли в Незалежній з’явилася власна Конституція, митці-патріоти вважають, що їхysq спів має лунати в самісінькому географічному центрі України – на Черкащині, в селі Мр’янівка Шполянського району. Передуватиме виступу «Народної філармонії» молитва за мирне майбутнє країни за участі духовенства різних конфесій.

Не обминуть увагою учасники проекту і батьківщину Тараса Шевченко – села Моринці і Шевченково в Звенигородському районі, пам’ятаючи, що в нинішньому році ми святкуємо 200-річний ювілей від Дня народження поета. Ця подія відбудеться на Звенигородщині того ж дня, 28 червня 2014 року, інформують в  управлінні інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації.


реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Кола 23.06.2014 19:23
Шановна ОЛЕНА ВАРИЧ та "РОСАВА" , ось де треба проявляться, ТА ТІЛЬКИ ЦЕ НЕ ВИБОРИ-тут треба ПРАЦЮВАТИ БЕЗКОШТОВНО та без отката...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 оля 23.06.2014 14:34
Виганяйте туди театр і хвілармонію Черкас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 СЕЛЯНИН 23.06.2014 10:40
Лисапетный батальон выступать буде? Може хоть патретамы Лисапетного комбата свято прыкрасять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100