Народний депутат України, колишній міністр оборони родом із Звенигородщини Анатолій Гриценко стурбований інформацією, яку озвучив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, про те, що Віктора Медведчука призначили головним переговорником у Донецьку та Луганську.

За словами Пєскова, президент РФ Володимир Путін вітає інформацію про початок попередніх контактів лідера громадського руху «Український вибір» Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську.

«Головним переговорником призначили Медведчука?» – дивується у своєму пості на сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Анатолій Степанович. – «Якщо це дійсно так, тоді нічого доброго від тих переговорів чекати не варто. Ми не забули, хто такий Медведчук і чиї інтереси в Україні він відстоює? Кум Путіна. Палкий і послідовний прихильник федералізації України та вступу до Митного союзу. Категоричний противник підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Людина, проти якої західні держави застосували санкції... А тепер, якщо вірити Путіну, Медведчук, якого нібито «поважають у Києві і знають на Заході», активно налагоджує контакти з ДНР і ЛНР, має зустрічатися з ОБСЄ... Від імені кого Медведчук це робить? Хто його уповноважив? Сам Путін? Путін разом із Порошенком? Чи то його власна ініціатива? Сподіваюся, МЗС України спростує цю інформацію Кремля. Дуже сподіваюся».

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Черкаси 23.06.2014 16:58
Медведчук,Ахмєт ов ,Єфремов,Гепа,Д опа їх не на перемовини,к стєнкє треба,а краще все ПР і КП покласти ,стройними рядами,усім депкорпусом...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Нестор Іванович 23.06.2014 12:58
Путін ...... ла-ла-ла !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 23.06.2014 12:32
Кто тебя УПОВНОВАЖИВАЛ не защищать украинский тогда еще ШЕЛЬФ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100