реклама

реклама

«Свобода» й «Батьківщина» ініціюють земельний референдум. 20 травня у Черкасах місцева організація ВО «Батьківщина» проводить збори громадян по створенню ініціативної групи по підготовці та проведенню місцевого референдуму щодо питання продажу землі. 23 травня такі ж збори, але вже щодо референдуму загальноукраїнського проводитиме ВО «Свобода».

– Сьогодні в Україні із привабливих для бандитів ресурсів у всенародній власності залишилося єдине – земля. Побувши при владі рік, режим Януковича вирішив, що час вже братися і за нього. Тому через Верховну Раду було припинено дію мораторію на продаж землі, також планується ухвала спеціального закону. Ми переконані, що земля повинна бути у власності народу, – висловив спільну позицію керівник черкаської міської організації «Свобода» Михайло Вакуленко.

Він також повідомив, що подібні ініціативи будуть у всіх регіонах, адже сьогодні не можна допустити, щоб олігархи знову обікрали український народ.

– Наступним кроком стане збір підписів щодо відхилення закону про продаж землі. На Черкащині дії «Свободи» і «Батьківщини» підтримала рада опозиційних сил, а щодо реакції влади – то в нас з цього приводу немає жодних ілюзій, але ми все одно виконаємо свою місію, – додав Вакуленко.

Тетяна Воронцова

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100