реклама

реклама

Опозиція однаково не сприймає що нинішнього губернатора Тулуба, що колишнього Черевка

Опозиція однаково не сприймає що нинішнього губернатора Тулуба, що колишнього Черевка

Рада опозиційних сил Черкащини ще раз відмежувалася від екс-губернатора, а зараз чинного керівника обласної організації „Нашої України” Олександра Черевка.

-- Ми не вели, не ведем і не будемо вести жодних переговорів із Олександром Черевком, оскільки він повністю дискредитував себе і як політик, і як посадовець, працюючи головою Черкаської ОДА. Тому доки він очолює „Нашу Україну”, ця політична сила не увійде в раду опозиційних сил області. Що ж до окремих нашоукраїнців, таких, як Олена Фещенко, керівник обласної „Просвіти”, яка є членом опозиційної адміністрації, то треба дивитися на їхню діяльність. Фещенко жодним чином не заплямувала себе, перебуваючи на посаді начальника обласного управління освіти, зберегла свою позицію і після звільнення, тому цілком логічно, що вона взяла участь в роботі опозиції, -- заявив координатор ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

На його думку, в опозиційній адміністрації можуть працювати лише люди, думка яких щодо нинішньої соціально-економічної і політичної ситуації в країні збігається.

Тетяна Воронцова

реклама

Коментарі  

 
-8 #5 Sirko 17.05.2011 21:28
Ні, от мені цікаво: каже Даценко, що Черевко злодій - погано, каже, що нова влада не виконує обіцянок - теж погано. Виходить, проблема не в тому, що він говорить, а в тому, що говорить взагалі. Ну, дуже хочеться, щоб всі заткнулись і слухали лише те, що плете Тулуб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 БАЙКОНУР 17.05.2011 16:25
УВЫ, ЛЬОНЯ КОСМОС-2, "КОРАБЛЬ" ДОВЕРИЯ НАРОДА УЛЕТЕЛ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Даценкові 17.05.2011 13:49
Тепер Черкащина, тепер духовний край
Тепер земляцтво буде у контролі
Тепер ти наш, ти наший стиль пізнай
І щастям огортай черкаські долі

ВИПАДКОВО, НЕ ТВІЙ НИНІШНІЙ СОРАТНИК НОВОМУ ГУБЕРНАТОРОВІ ЦЕ НАПИСАВ, ГА, ЛЕОНІДЕ МИКОЛАЙОВИЧУ? КАЖЕШ, "ПЛЯМ" БОЇШСЯ - ЧИ Й НЕ НА "КОМІРІ", БУВА?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 ява 17.05.2011 11:02
Який координатор, така й опозиція :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Детектор 17.05.2011 10:44
Фещенко - підлегла Даценка по УНП. По квоті від цієї партії входила і до керівництва ОДА часів Черевка. Тобто,у Даценка просто "немає питань" до тих, хто є його підлеглим? Так само й у випадку з двома одіозними "журналістами" з його "молодої команди" - тими, які у 2004 році найбрутальнішим и методами намагалися зіштовхнути з дистанції суперників Януковича на президентських виборах і залишалися йому вірними аж до тієї миті, поки їхня коса на камінь Тулуба не найшла. Ці хлопці зробили все, щоб сьогодні черкащани "мали те, що мають". Даценко і про них скаже, що "жодним чином себе не заплямували"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100