Урядовець не розуміє черкаських чиновників

Урядовець не розуміє черкаських чиновників

Черкаська область – серед восьми регіонів України, які мали затвердити програми модернізації теплоенергетики, але не зробили цього. Відповідно, жоден черкаський об’єкт не буде включений до всеукраїнської програми модернізації.

Як  повідомив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Юрій Хіврич на сьогодні затверджено вісім програм модернізації теплоенергетики.

"Ми сьогодні працюємо над затвердженням програм модернізації теплоенергетики, на розгляді 27 субєктів, з них 8 у затвердженій схемі, а саме - це місто Севастополь, Сумська область, Донецька, Житомирська, Харківська, Дніпропетровська та Тернопільська області. Також 8 програм знаходиться на розгляді, а саме: Кіровоградська, Херсонська, Чернігівська, Київська, Закарпатська, Одеська та Миколаївська. На жаль, по іншим областям (Волинська, Кримська, Івано-Франківська, Луганська, Вінницька, Чернігівська та Черкаська) ситуація незрозуміла. В минулому році вони надіслали нам листи, в яких зазначали, що минулого року у них буде затверджена програма модернізації теплоенергетики, однак вони не виконали своєї обіцянки. Я роблю висновок, що наступного року жоден об'єкт не буде включений з тих областей, в яких не буде відповідної програми", - зазначив Ю.Хіврич, слова якого цитує агентство РБК-Україна.
Також він додав, що цей документ є основним для вкладання коштів для зменшення споживання газу.

реклама

Коментарі  

 
+11 #4 Без сомнения 17.05.2011 19:40
С.Тулуб, "вредителю", точно "всыпит по первое число".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Вот так 17.05.2011 16:46
, а старые партийцы говорили,
что оранжевые "подставят".
Органы, а теперь и ЖКХ!
Слуги Нарциса, кто следующий ...???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Черкащанин 17.05.2011 15:56
На місці Тулуба треба знову починати тасувати колоду управлінців...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Гаврило 17.05.2011 14:43
Оце на саамому ділі такі досягнення Сергія Тулуба і його команди. Трудяться в поті лиця, що немає коли листа написати....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100