реклама

реклама

Загинув прикордонник майор Ігор Петрів, який супроводжував на БТРі тіло загиблого командира Ігоря Федоровича Момота. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив Валерій Макєєв.



«Не знаю, що й написати... Але мовчати не треба: про героїв не треба соромитися говорити. Їм і Нам потрібна ПАМ'ЯТЬ про НИХ. Ми бачилися тільки один день – місяць тому: заочно нас познайомив Ігор Федорович Момот, запропонувавши провідати наших прикордонників на Чонгарі», – пригадує Валерій Макєєв. – «Ігор зустрів при в'їзді в Чонгар: «А я тут за хлібом заїхав...». У бійців були проблеми з поставками свіжого хліба, як, втім, і інших продуктів... Важко звикнути до нічних дзвінків – похоронка... Сьогодні вночі передзвонили побратими Ігоря: повідомили,.. попросили про панахиду в пам'ять про Ігоря. Вже був у церкві. На панахиду для Ігоря в наборі приніс і хліб»...


«Ігоря запам'ятав усміхненим, дуже скромним, жодних нарікань на труднощі служби... Відразу знайшли спільну мову, якесь глибинне взаєморозуміння... Я далекий від проявів сентиментальностей, але тут чомусь, прощаючись з Ігорем, вийшов з машини, і ми міцно обнялися... Без слів... Немає слів... Ігор супроводжував на БТРі тіло загиблого командира Ігоря Федоровича Момота... При поверненні в розташування, БТР підірвався на міні... Загинув Ігор та побратим з Хмельницького... Зранку в церкві подаю дві записочки на панахиду: «ЗА новопреставленого Ігоря..». «Це два різних Ігоря... Два близьких Ігоря... Два наших Ігоря»... – намагаюся пояснити... Вічна пам'ять»... – написав Валерій Макєєв.

Фото з «Фейсбуку» Валерія Макєєва

реклама

Коментарі  

 
+55 #1 Елена 13.07.2014 22:03
сердце рвется на части. ребята вам бы жить да жить.Боже,какая страшная беда пришла в Украину.оплакиваю всех и каждого,мальчик и,родненькие,пр остите нас,живых..Простите,родите ли,близкие,дети и матери..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100