реклама
Sucurity Police

реклама

Днями в селі Угловатка Христинівського району біля Братської могили відкрили пам’ятний знак в ім’я світлої пам’яті героя, колишнього жителя села Дмитра Володимировича Кузьміна, якій загинув на Сході України.

Дмитро Володимирович стояв до останнього Майдані, а коли на Сході почалась війна, пішов добровольцем у Національну гвардію «Донбас», де був командиром взводу. Керуючи першим автомобілем у колонні, Дмитро отримав смертельне поранення 10 липня.

40-річного Дмитра Кузьмина люди згадували як чоловіка, чиє серце було наповнене добром, щирістю та любов’ю до рідних, товаришів, односельчан. Він любив село, був привітним, чесним та справедливим, мав багато друзів… Останні роки Дмитро жив у Києві, куди переїхав, одружившись. Виховував двох синів.

У день встановлення пам’ятного знаку віддати шану землякові прийшли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, голова районної ради Олександр Коваль, міський голова Микола Наконечний, отаман Христинівської організації Українського козацтва Черкаського краєвого товариства Степан Ковбасюк, голова громадської ради при РДА Світлана Скрипчинська, сільський голова Людмила Мазур, односельчани, жителі району.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героя. Благочинний Отець Богдан провів панахиду за загиблим, інформують у секторі інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ апарату Христинівської райдержадміністрації.

«Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в наших серцях. Пам’ятаймо про нашого земляка, який віддав своє життя за мир, за чисте та безхмарне небо над нами», – зазначив голова районної ради, звертаючись до присутніх.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100