У Кам’янці пыдбили підсумки глядацького голосування виставки робіт молодих фотографів району, яка проходила в картинній галереї історико-культурного заповідника. Про це «Прочерку» повідомив голова районної молодіжної громадської організації «Нове покоління» Антон Юрченко.

Експозиція, що була організована сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та молодіжним об’єднанням «Нове покоління Кам’янщини», дістала назву «Не про100 фото».

За результатами голосування організатори нагородили авторів трьох світлин, які найбільше припали відвідувачам до душі. Почесну бронзу в цьому рейтингу посіла фотографія Віталіни Сірої з Михайлівки, яка має назву «Палаючі знання». Ще на урочистому відкритті дівчина зізналася, що використала для зйомки навчальний підручник, проте підкреслила, що особистий.


Почесне срібло дісталося молодому фотографу Євгенії Олексенко. Її робота під назвою «Подарунок від Бога», де зображене немовля, ще з перших днів експозиції привернула увагу відвідувачів. Сама ж авторка роботи на презентацію запросила ще й новонароджену модель, аби познайомити із присутніми та довести, що на світлині зображене не лялькова іграшка.


У народі кажуть, що дощ приносить успіх в усіх справах. Відтепер Олександр Юрик, робота якого отримала перемогу, може сміливо вірити в реалістичність цього вислову. Його робота, в якій він зумів зупинити мить падіння дощу на землю, зібрала найбільшу кількість голосів.


Усі троє отримали солодощі та цінні подарунки на згадку, які організатори виставки змогли придбати за підтримки міських підприємців.

Як зазначають творці проекту, результатом вони задоволені. Своєю участю задоволені й самі учасники. Одразу після презентації експозиції усі вони створили перший в районі фото-клуб, який дістав назву «Foto Life». До його складу увійшли не лише вище згадані особи, а й Тетяна Павліченко, Богдан Коваль, Юлія Тягловська, Богдан Коваленко та Олеся Романова.


Уже за кілька місяців розпочнеться набір робіт на нову експозицію.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100