реклама

реклама

Герою АТО Сергію Бохоньку, якого поховали 22 липня в селі Єрки Катеринопільщині, лікарі заборонили йти в армію.

Сергій Сергійович народився 29 січня 1992 року в смт Єрки Катеринопільського району, в багатодітній родині. Рано залишився без матері. Тут, у селищі, закінчив загальноосвітню школу. З початком збройних сутичок на Сході України юнак прагнув потрапити в армію, щоб захищати Вітчизну від посягань. Але за станом здоров’я у проходженні військової служби йому відмовили. Після цього він добровільно вступив до лав територіального батальйону «Донбас», інформують у відділі з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації Катеринопільського району.

Сергій Бохонько загинув від кулі снайпера під час виконання бойового завдання.

Попрощатися із загиблим зібралися рідні, друзі, односельці, представники трудових колективів району. Також були присутні бойові побратими Сергія. Віддати шану герою прибули голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко, голова районної ради Василь Цьоменко, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Учасники траурного мітингу говорили про те, що Сергій був доброю людиною, хорошим сином і братом та головне – справжнім патріотом, любив Україну і вважав за необхідне захистити її цілісність і незалежність.

– Таких щирих людей, як Сергій Бохонько, мало. Недаремно кажуть, що Бог забирає найкращих, – сказав товариш, який був поряд із ним до останньої хвилини.

– Ми віддаємо останню шану славному сину нашої землі, мужньому солдату, який за покликом серця став на захист Батьківщини, віддав їй своє молоде життя. У глибокій скорботі ми схиляємо голови перед загиблим. Він назавжди залишиться для нас уособленням найвищих чеснот людини, прикладом любові до рідної землі та рідного народу. Світла йому пам'ять і вічна слава! Адже Герої не вмирають! – наголосила у траурній промові Ольга Ніколенко.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #1 Люди 25.07.2014 14:43
СЛАВА ГЕРОЮ..!!!ДЯКУЄМО..!!СМЕРТЬ ВОРОГАМ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100