реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич зізнається: у нього передчуття, що війна завершиться за 5-7 днів. Про це він сказав на сьогоднішній прес-конференції.


– У мене немає розрахунків. але в мене передчуття, що війна на сході завершиться дуже скоро – 5-7 днів. Можливо, з великою кількістю жертв, але завершиться, – зауважив Сергій Одарич.

Він сказав, що багато людей, яких він знає, або перебувають на війні, або працюють з військовими.

– Нині надзвичайно високий рівень мобілізації наших військових. Це те що називають бойовим духом. і такого настрою на початку конфлікту не було. Зараз ми бачимо, що по два-три міста на день визволяють. І такого рівня матеріально-технічного не було. Військові тепер мають сучасне озброєння, якого раніше не було. Враховуючи всі ці фактори, я і прокинувся нещодавно з таким передчуттям. От нещодавно було затишшя, а тепер війська ідуть і звільняють місто за містом, – сказав Сергій Одарич. – Та ще раз повторюся, що мої передчуття не ґрунтуються на якихось конкретних розрахунках. Такі в мене відчуття: все закінчиться досить швидко і різко. Та, звісно, це не означає, що припиниться увесь конфлікт. Будуть вилазки і провокації і все ц відгукуватиметься не один місяць.

реклама

Коментарі  

 
+2 #17 Ravel 01.08.2014 13:12
Вже ясно,що провидець був .... Не провидцем :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 миха 30.07.2014 12:57
Цитую Вася:
ну закончится там бойня ,а дальше что будете делать . :-* ;-) :sigh:

вася ты хотел сказать "что будем делать?" а-то у меня закрадывается мысль что ты по дому ходишь в трусах аквафреш с приколотой колорадской ленточкой. пока никто не видит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #15 Доктор 30.07.2014 11:54
Цитую Orlan:
Якщо вгадає - на руках носитимемо!

А як ні - то на чому? ;-) Вже третій день минає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #14 Orlan 30.07.2014 11:43
Та дав би Бог! Якщо вгадає - на руках носитимемо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 федор принципиальный 29.07.2014 19:50
Толко,что посмотрел по "ВИККЕ"РОЛИК О ПАНИКЕРЕ И СЛОВОБЛУДЕ,ТО ВОЙНА ЗАКОНЧИТСЯ ЧЕРЕЗ 5-7 ДНЕЙ,ТО ГОТОВИТ РЮКЗАК И СТРОИТ СОРТИРЫ НА СВОЕМ ДОКе,городом не занимается,а засоряет эфир-великий стратег,рассказ ывает байки,как и на него,якобы,гото вили покушение,ну кому он нужен,возомнил о себе БОГ знает чтзаймись прямой своей работой,полтора месяца прошло-работы нет,как всегда одни словеса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Вася 29.07.2014 14:55
Цитую Черкасець:
Враження, що вій1ськові події на Сході, як ширма для бездарного господарника Одарича


Як каже народна мудрість: "Війна все спише"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #11 Українка гарна 28.07.2014 22:11
Шановний мер,бажаємо Вам успіхів у роботі і дуже хочемо,щоб ваші передчуття справдилися!Сла ва Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 Черкащанин 28.07.2014 21:04
Вже й провидцем став!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Вася 28.07.2014 20:43
ну закончится там бойня ,а дальше что будете делать . :-* ;-) :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 адекватный 28.07.2014 18:56
Знову це незрозуміле злорадство. Це поки з сім'ї пока не забрали на схід воювати потім ці смішки закінчуються. Про закінчення це він звичайно ляпнув, бо вже мабуть мало хто вірить даже в мирних областях що там кучка терористів а не повноцінна армія. А що запас водички, сірничків, ліхтарика та ножика мати необхідно, це просто необхідні зараз речі, а хто вважає по іншому то його проблема а може навіть і життя. Зараз немодно думати головою а все стараються хто серцем а хто дупою, але вспомніть що ще рік назад не було депутата зРади який не паклюжив армію та не скорочував її та видатки на неї. А тепер дорогенькі давайте бороніть Україну. А на дорогеньких так поклали в свій час що вони забули який і запах бензину та пороху, тепер приходиться згадувати дорогою ціною. Так що послухайте Одарича, тут він говорить розумні речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100